Internetics si-a relansat website-ul

Internetics si-a relansat website-ul aflat la adresa www.internetics.ro . Atat zona dedicata competitiei, cat si cea care aduce continut despre industria online au fost reorganizate si optimizate pentru o cat mai buna experienta a utilizatorilor. Pentru relansarea web site-ului, Millenium Communications, organizatorul si initiatorul festivalului a colaborat cu agentiile WebMaker, pentru partea de programare, si MB Dragan, pentru grafica.

WebMaker este la al doilea an de colaborare cu Internetics si anul acesta echipa s-a concentrat pe imbunatatirea aplicatiilor de inscriere, jurizare si administrare, dar si pe implementarea noului design.

“Internetics.ro reprezinta o provocare in contextul in care este singurul festival dedicat industriei online. Anul trecut am inceput sa lucram alaturi de echipa Millenium Communications si ne-a molipsit entuziasmul lor”, spune Cristi Ditoiu, General Manager WebMaker.

“Trecerea de la observator la implicare directa in organizarea festivalului a marcat pentru WebMaker un moment important. Internetics.ro ne-a sudat ca echipa si ne-a ajutat sa evoluam. Ne-am asumat o mare responsabilitate si am depus toate eforturile sa o onoram cat mai bine”, continua el.

In dezvoltarea internetics.ro au fost implicati din partea WebMaker: Elif Bolat – Senior Web Developer, Cristi Ditoiu – General Manager si Simina Lupu – Account Manager.

In ceea ce priveste MB Dragan, acesta este primul an cand lucreaza cu Internetics, in urma unui pitch care a fost organizat la inceputul anului 2008.

Din partea MB Dragan au lucrat la noua grafica internetics.ro: Alex Buga – Director de creatie si asociat, Razvan Tudosie – Graphic Designer si Andreea Badragan – Account Manager.

“Ne plac provocarile. Ne plac lucrurile frumoase si de calitate. Am considerat ca putem face site-ul Internetics mai bun decat era si, din punctul meu de vedere, am reusit asta”, spune Alex Buga.

“Ca in fiecare an, ne asteptam la reactii pozitive si deopotriva negative. Stii cum e… ca Ying si Yang – Nu poti niciodata sa ii impaci pe toti. Deja am vazut prin blogosfera mici reactii, majoritatea pozitive spre surprinderea mea. Speram ca toti sa priveasca site-ul dincolo de comentariile acide si subiectiviste, si sa observe munca depusa de noi si WebMaker pentru implementarea lui”, completeaza el.

In contextul relansarii www.internetics.ro , blogul festivalului poate fi acum accesat la adresa http://blog.internetics.ro. Aici sunt anuntati membrii juriului care isi confirma deja participarea la editia de anul acesta a Internetics si pot fi inca dezbatute aspecte legate de festival.

Zona de competitie a site-ului si cea de inscriere vor deveni accesibile la mijlocul lunii iulie, cand se va deschide si perioada de inscriere in concurs.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc in perioada 29-30 octombrie.

Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii – Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *