Internet wireless si in aeroporturile romanesti

Compania irlandeza free-hotspot.com, cel mai mare furnizor de internet wireless gratuit, isi va extinde serviciul wi-fi gratuit si in aeroporturile regionale si internationale precum cele din Romania si din restul Europei, se arata intr-un comunicat remis Rompres.

“free-hotspot.com” a instalat serviciul sau in doua aeroporturi din Bretania, Quimper Cornouaille si Lannion – Cote de Granit. Serviciul permite pasagerilor sa se conecteze si sa lucreze folosindu-si propriile laptopuri in timp ce isi asteapta zborul. Compania free-hotspot.com administreaza cea mai larga retea wireless gratuita din Europa, cu peste 3.300 de HotSpoturi gratuite in 18 tari europene.

Acest a castigat premiul Wireless Broadband Innovation pentru cel mai bun produs Wi-Fi public si este disponibil sub numele de marca EDGE Messaging operatorilor de retele wireless, cat si aeroporturilor, lanturilor hoteliere si altor organizatii care doresc sa-si creasca veniturile, sa promoveze programe de marketing strategice sau sa-si construiasca o prezenta de marca prin propriile retele Wi-Fi.

Compania administreaza cel mai cuprinzator director de HotSpoturi din domeniu si are, in prezent, peste 20.000 de puncte de acces internet gratuit in toata lumea.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *