Internet mobil de la Orange pe 5 noi modele de laptop

 

Orange, compania care a furnizat clientilor sai prima oferta completa de conectare la internet mobil cu laptopuri, isi imbogateste oferta cu cinci noi modele de laptopuri: Asus EeePC 1000H, HP Compaq 6720s, Acer Aspire 5735Z, Asus Pro52L şi Dell Studio 1535.

Cele cinci modele funcţioneaza pe baza celor mai noi platforme Intel şi vor fi introduse in oferta Orange de acces la internet in cursul lunii octombrie.

Pentru performantul laptop ultraportabil Asus EeePC 1000H clienţii Orange pot lansa deja precomanda la adresa http://www.orange.ro/eeepc/comanda/. Cei care işi doresc o conexiune la internet pe un laptop cu noua platforma Intel Montevina, cu ecran lat 16:9 şi design atractiv vor avea posibilitatea sa inregistreze o precomanda şi pentru Acer Aspire 5735Z incepand cu data de 1 octombrie.

“Orange a cunoscut o creştere fara precedent a consumului de date: numai in ultima luna vanzarile de pachete de acces mobil la internet cu laptopuri au fost de 10 ori mai mari decat cele inregistrate in prima luna a anului,” a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania. “Avem perspective foarte bune de creştere a consumului de date mobile şi in ultimul trimestru al anului, in mare parte datorita noilor oferte de date cu laptopuri incluse care susţin şi impulsioneaza accesul clienţilor la internet in condiţii de mobilitate in ţara şi in strainatate”, a adaugat Thierry Millet.

Orange este lider de piata in Romania cu peste 10 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 173 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii iunie 2008, Orange Romania avea venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 93 de magazine in toata tara.

 

Sursa: www.orange.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *