Informatica South East Europe se lanseaza in Romania

 

Informatica South East Europe, distribuitorul regional al produselor si serviciilor Informatica (www.informatica.com ), leaderul solutii de tip Data Integration si Data Quality, s-a lansat pe piata romaneasca, in cadrul evenimentului organizat impreuna cu IDC, la Hotelul Radisson SAS din Bucuresti.

La acest eveniment au participat aproxinativ 100 de manageri si directori executivi din sectorul bancar, guvern, telecom, IT si alte industrii, acestia asistand la prezentarile privind maximizarea valorii de business a datelor companiilor prin adoptarea solutiilor de tip Data Integration si Data Quality, sustinute de expertii Informatica.

De asemenea, Informatica South East Europe a prezentat strategia de extindere a retelei de parteneri Informatica si noul sau program “Informatica Partner Network”, program adaptat pietei locale astfel incat sa stimuleze si sa accelereze incheierea de noi parteneriate strategice.

Evenimentul a beneficiat si de prezenta dlui. Keith Kirkham, Atasat Comercial si reprezentant al Ambasadei SUA la Bucuresti, care a sustinut un discurs de bun venit in fata invitatilor.

‘’Acesta este un moment important pentru Informatica South East Europe si suntem incantati de participarea si interesul manifestat de invitatii nostri, o recunoastere a oportunitatilor de business pe care deja le-am identificat pe piata din Romania si din regiune” a declarat Bogdan Ciubotaru – General Manager al Informatica South East Europe.

“De asemenea, un rol esential in strategia noastra este jucat de dezvoltarea unei retele de parteneri strategici, in masura sa inteleaga, sa identifice si sa fructifice oportunitatile Informatica din mediul de business local. In acest sens, am simplificat mult procesul de aderare si venim astfel in intampinarea potentialilor nostri parteneri.”

Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise. Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei. Peste 3,300 de companii din lume se bazeaza pe Informatica pentru a reduce costul si timpul necesar pentru a rezolva nevoi variate ca dimensiune si complexitate, legate de integrarea informatiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.informatica.com .

Despre Informatica South East Europe

Informatica South East Europe este distribuitorul oficial si unic al Informatica in Romania si Sud Estul Europei, ce ofera suport tehnic dedicat clientilor si partenerilor. Compania este implicata in proiecte ce au ca scop dezvoltarea avantajelor competitive ale companiilor, prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

 

 

 

Autor: Emil Gradinescu

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *