IBM mareste lista solutiilor Express Advantage

Compania IBM a anuntat ultimele imbunatatiri pentru ofertele Express Advantage pentru a ajuta companiile de afaceri mijlocii sa minimalizeze riscurile de afaceri si sa maximizeze eficienta afacerii intr-o economie globala.

Completarile aduse portofoliului Express Advantage includ doua oferte menite sa se adreseze nevoii de solutii de continuitate a afacerilor pentru pietele de mijloc – un serviciu securizat pentru back-up-ul de date si pentru recuperare, dar si servicii pentru continuitatea si arhivarea e-mail-ului.

IBM Express Advantage combina un portofoliu complet de oferte tehnologice, solutii pentru afaceri si optiuni de finantare, cu o retea de parteneri locali si servicii suport pentru a crea o strategie puternica si completa ce ajuta clientii mijlocii sa-si sporeasca eficienta, sa intensifice agenda de inovatii si sa creasca.

“Cele mai noi oferte Express Advantage se adreseaza celor mai mari probleme cu care se confrunta cliensii nostri, iar strategia IBM de extindere a portofoliului, in special cu solutii de securitate si productivitate, este extrem de valoroasa pentru business-ul nostru,” a declarat Greg Faust, CEO al Valid Technologies.

IBM continua sa beneficieze de aceste capacitati prin care se diferentiaza pe piata si prin care creste pe aceasta piata de mijloc in valoare de 253 de miliarde de dolari, fiind una dintre oportunitatile cu cea mai mare si mai rapida crestere pentru IBM.

Sursa: IBM ( www.ibm.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *