GSM Gateway cu pana la 64 de canale de voce

Voibridge-Soft-roProducatorul european de echipamente de telecomunicatii si furnizor de solutii NGN, Topex, si-a extins portofoliul de produse prin lansarea placii de 4 canale pentru familia sa de GSM /UMTS Gateway.

Noua cartela contine 4 canale GSM/UMTS, un card SIM fiind asociat fiecarui modul. In acest fel, capacitatea familiei GSM/UMTS Gateway este dublata, echipamentul Topex multiAccess ajungand pana la 64 de canale GSM /UMTS si Qute-ul, la 20 astfel de module.

Prin aceasta lansare, gama Topex GSM/UMTS Gateway pastreaza aceleasi caracteristici si servicii, fiind renumit pentru stiva de protocoale SIP&H323, modulul avansat LCR, SS7, Call Back, Auto Clip Routing si CDR.

Utilizarea standard a echipamentului permite clientilor interfatarea prin trunchiuri E1 intre TDM si IP. Principala sa functionalitate este de a interconecta retelele PSTN si VoIP cu tot felul de retele mobile avand, de asemenea, alte beneficii cum ar fi serviciul Leas Cost Routing.

Este o solutie potrivita companiilor cu trafic mare de voce in retelele GSM, Call Center-urilor sau operatorilor alternativi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *