Google Tips iti salveaza banii

Recent, Google a lansat un nou site care foloseste aplicatia Google Moderator pentru a ajuta utilizatorii sa economiseasca banii de buzunar.

Pe acest site se gasesc diverse sfaturi de economisire a banilor de buzunar.

Exista deja peste 1.200 de sfaturi utile pentru cheltuitori postate pe site-ul de mai sus. Unele dintre acestea sunt absolut logice si cu siguranta, cei mai multi dintre dumneavoastra vor rade de ele sau vor spune ca le stiau deja.

Daca urmati aceste sfaturi, puteti incepe sa curatati filtrul de aer de la masina si reducerea astfel a consumului zilnic. Un filtru curat de aer economiseste cu 7% din consumul masinii, astfel putand pune deoparte 100 de dolari americani la aproximativ 7.000 de kilometri parcursi.

Tot din seria de produse Google, mai trebuie sa enumeram si noua optiune a gigantului american. Daca aveti suficienti bani salvati ca sa va ganditi sa calatoriti va trebui sa verificati inainte in motorul de cautare Google cam ce cutremure au fost raportate in ultima perioada in zona in care mergeti. Faceti asta cautand pur si simplu in Google cuvantul “Earthquakes”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *