Google lanseaza Gmail for Mobile 2.0

 

Google a anuntat ca a lansat Gmail for Mobile 2.0 pentru dispozitive cu suport pentru J2ME, precum Nokia N95 si telefoane BlackBerry.

 Potrivit unui inginer Gmail, intentia cu cea de a doua versiune a popularului client de email a fost de a crea o experienta mai rapida si mai stabila pentru utilizatori. Aplicatia online ofera acum o performata mai rapida, un scrolling mai usor, fara probleme de inghetare a ecranului, a anuntat Google.

De asemenea, utilizatorii care au mai multe conturi Gmail pot acum sa le schimbe intre ele fara a utiliza aplicatii diferite pentru a accesa mesajele.

Gmail for Mobile 2.0 ofera posibilitatea de a salva mai multe schite email in telefon si a adaga taste shortcut care permit utilizatorilor de telefoane echipate cu tastaturi QWERTY sa apese “z” pentru undo, “k” pentru a trece la o noua conversatie si “j” pentru a merge la o conversatie mai veche.

Ca si bonus, aplicatia Gmail for Mobile 2.0 are si suport offline si permite utilizatorilor sa compuna si sa citeasca email-uri chiar si atunci cand nu au semnal. Toate mesajele scrise atunci cand utilizatorul nu are semnal, sunt salvate in outbox si sunt trimise automat atunci cand dispozitivul intra in aria de acoperire a retelei.

Gmail for Mobile 2.0 poate fi descarcata de pe pagina mobila a Google.

 

 

Autor: George Calinescu

Sursa: www.news.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *