Google a picat pentru scurt timp

Google-Error-Soft.roCeea ce parea de necrezut, iata ca s-a petrecut. Google si-a revenit dupa ce multe dintre serviciile sale online au fost indisponibile in cursul zilei de 14 mai.

Majoritatea serviciilor Google nu au fost accesibile utilizatorilor timp de aproximativ o ora jumate.

Google a declarat despre problemele intampinate: “Suntem constienti ca o parte dintre utilizatori au probleme cand vine vorba de accesarea anumitor servcii Google. Verificam problemele aparute, si va vom tine la curent.”.”Problema care a afectat anumite servicii Google a fost rezolvata. Ne pare rau pentru problemele cauzate, si vom dezvalui mai multe detalii in curand.”

Problemele, denumite #googlefail de catre utilizatorii Twitter, au cauzat inchiderea a diverse pagini, de la Gmail la Google.com. Google News, Google Reader si YouTube erau indisponibile, precum si Google Analytics, Maps si Docs. Alte servicii se incarcau foarte incet si nu ofereau decat o functionalitate minimala, in timp ce altele erau inchise.

Intre timp, in Google Apps Status Dashboard – care a fost inaccesibil – era scris: “Suntem constienti de o problema care afecteaza o parte mica a utilizatorilor Google Mail.

La inceput s-a crezut ca de vina ar fi AT&T, sugerand ca la baza problemei se afla un fel de problema de routare. Insa, numerosi alti utilizatori conectati prin Verizon, Cox sau Charter au experimentat probleme asemanatoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *