GENESYS SYSTEMS – Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru MediHelp International

 

GENESYS SYSTEMS a anuntat implementarea solutiei Microsoft Dynamics CRM 4.0 in cadrul companiei MediHelp International, companie de brokeraj in asigurari, specializata in a oferi solutii complexe la nevoile medicale ale oricarui individ sau companie din Romania.

MediHelp International, ca urmare a dezvoltarii continue si a cresterii nivelului afacerilor, a luat decizia implementarii solutiei Microsoft Dynamics CRM 4.0 (Customer Relationship Management), ca urmare a nevoilor stringente de a inregistra informatiile aferente contactelor si companiilor, de a inregistra ofertele, contractele, facturille proforme si de imbunatatire a raportarilor, pentru a putea avea astfel o imagine clara asupra clientilor si un acces facil la orice tip de informatie, oricand si de oriunde.

In urma unei analize asupra necesitatilor de business existente la MediHelp International, specialistii GENESYS SYSTEMS au customizat aplicatia Microsoft Dynamics CRM 4.0 conform cerintelor si necesitatii business-ului realizat de companie. In acest sens s-au realizat eliminari de entitati din structura standard de CRM, precum si legaturi directe intre diferite componente, s-au realizat customizari in structura standard a contractelor si a informatiilor ce pot fi extrase din cadrul acestora, s-au realizat modalitati de raportare specifice, de utilizare a facilitatii “multiple currency” precum si multe altele care sa fie compatibile cu necesitatile MediHelp.

Microsoft Dynamics CRM 4.0 este o solutie CRM (Customer Relationship Management) completa cu module pentru departamentele de Vanzari, Marketing si Relatii cu Clientii, care ofera solutii rapide, flexibile si eficiente, menite sa aduca imbunatatiri semnificative, cuantificabile, ale activitatii organizatiilor, asigurand mentinerea unor relatii stranse cu clientii si obtinerea unui nivel superior de profitabilitate.

Implementarea solutiei de management al relatiilor cu clientii, Microsoft Dynamics CRM 4.0, a fost realizata de catre echipa GENESYS SYSTEMS in cadrul companiei MediHelp International avand la baza infrastructura IT deja existenta.

Prin simplul fapt ca se ofera un acces facil si rapid la informatii, stocarea acestora poate fi astfel analizata si valorificata in mai multe directii: imbunatatirea relatiilor cu clientii si a satisfactiei acestora cu privire la serviciile oferite de MediHelp, utilizarea mult mai eficienta a resurselor existente in sistemul CRM, la care utilizatorii care au acest drept pot obtine acum accesul nelimitat, de oriunde si oricand.

Beneficiile aduse de solutia Microsoft Dynamics CRM, implementata de echipa GENESYS SYSTEMS in cadrul companiei MediHelp, sunt multiple si reprezinta un rezultat firesc determinat in primul rand de: Timpul redus de implementare al solutiei; Flexibilitate in abordarea proiectelor personalizate; Facilitarea dezvoltarii companiei; Costuri reduse de training; Vizibilitatea 360 de grade asupra clientilor; Mentierea unui nivel redus al costurilor operationale; Spatii de lucru personalizate; Personalizare facila a sistemului CRM etc.

„Implementarea solutiei Microsoft Dynamics CRM 4.0 si customizarea acesteia la nevoile de business ale companiei MediHelp International au adus o serie de avantaje competitive, devenind un instrument de lucru indispensabil pentru utilizatori din cadrul acestei companii. Integrarea solutiei CRM cu infrastructura IT existenta a fost extrem de rapida, MediHelp International putand beneficia de avantajele pe care solutia le ofera intr-un timp scurt de la contractare si la un cost extrem de scazut”, afirma Sorin Baltag, CEO, GENESYS SYSTEMS.

GENESYS SYSTEMS este Microsoft GOLD Certified Partner si la inceputul anului 2008 a obtinut certificarea Microsoft Solution Provider pentru solutia de business Microsoft Dynamics CRM.

Competentele Microsoft Solution Provider obtinute de GENESYS SYSTEMS si experienta companiei in implementarea de solutii IT&C, in domenii ca: financiar-bancar, telecomunicatii, media, servicii, industrie, utilitati, pharma, confera GENESYS SYSTEMS statutul de partener care poate raspunde celor mai variate cerinte ale companiilor medii si mari care au nevoie de solutii de business bazate pe platforma Microsoft.

 

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *