Genesys Systems in parteneriat cu Cisco Romania

Genesys Systems, una dintre cele mai importante companii de profil IT din Romania, anunta incheierea unui contract de parteneriat cu compania Cisco Systems Romania, devenind astfel Cisco Selected Certified Partner.

Prin acest parteneriat, Genesys Systems garanteaza furnizarea de solutii bazate pe tehnologii de varf in domeniul retelisticii, oferind in acelasi timp clientilor sai servicii de implementare si suport de inalta clasa tehnica. Cisco Systems a intrat pe piata din Romania in anul 1998 si este liderul mondial in domeniul solutiilor de retelistica cum ar fi routing-ul si switching-ul, comunicatiile unificate, wireless si securitatea.

Paleta de echipamente hardware, software si servicii oferite de Cisco este folosita pe scara larga pentru a crea solutii de conectare la Internet care fac posibil accesul facil la informatii oricand si oriunde, fiind un factor determinant pentru indivizi, companii si tari in a-si mari productivitatea, de a mari satisfactia clientilor si de a consolida avantajele competitive pe care acestea le ofera.

Cisco a devenit sinonim cu Internetul, la fel ca imbunatatirea productivitatii, pe care solutiile de Internet pentru afaceri o ofera.

Prin incheierea acestui parteneriat, Genesys Systems isi imbogateste si diversifica considerabil portofoliul de produse si solutii in zona sistemelor standard si integrate de retelistica (Unified Communication, TelePresence, Security, DataCenter, Network Systems), oferind astfel mai multe beneficii clientilor sai si demonstrand ca poate raspunde mai bine cerintelor unor clienti variati, cu afaceri in continua evolutie.

Experienta acumulata pana in acest moment a fost un factor determinant in recunoasterea faptului ca poate asigura resursele si expertiza necesare pentru sustinerea vanzarii, implementarii si acordarii suportului tehnic pentru solutiile Cisco, iar parteneriatul incheiat cu Cisco aduce companiei Genesys Systems si clientilor sai numeroase beneficii.

“Genesys Systems, un jucator important pe piata de specialitate in proiectarea si implementarea de solutii IT complexe, si Cisco, un sustinator activ al eforturilor de dezvoltare si interconectare a mediului de afaceri global prin oferirea unei game largi de solutii de networking, au decis sa isi uneasca fortele prin incheierea acestui parteneriat menit sa ajute companiile sa isi optimizeze operatiunile prin dezvoltarea si implementarea de solutii noi de retelistica”, a declarat Sorin Baltag, CEO Genesys Systems.

Sursa: Software.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *