GENESYS SYSTEMS incheie contracte cu MetraTech

GENESYS SYSTEMS, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din Romania, anunta incheierea unui contract de parteneriat cu MetraTech, companie care activeaza  in domeniul solutiilor de billing si customer care, creatorul MetraNet, aplicatie software distinsa cu numeroase premii internationale, printre care “Most Innovative Billing Product” si “The best Billing Product for Non- Voice Service”.

 

Incheierea parteneriatului dintre GENESYS SYSTEMS si compania americana MetraTech ofera posibilitatea implementarii solutiei MetraNet si aduce si un plus portofoliului de solutii implementate.

 

Solutia dezvoltata de MetraTech si implementata de GENESYS SYSTEMS este prima solutie de billing end-to-end, bazata pe platforma XML, construita de la “zero”, folosind serviciile XML si Web, care permite selectarea functionalitatilor folosite in mod uzual si care se integreaza fara nicio problema cu sistemele existente in infrastructura, avand la baza conceptul Service Oriented Arhitecture (SOA) .

 

Platforma MetraNet ofera posibilitatea modelarii dinamice a proceselor de business prin utilizarea unui motor software bazat pe meta-date si a unei arhitecturi tehnologice noi: Web Based, SOA (Service Oriented Architecture), deschisa si extensibila, usor de integrat cu alte solutii software 3rd party (ERP, CRM, HR, SCM etc.).

 

Principalele beneficii ale solutiei software Metranet sunt date de posibilitatea de facturare dinamica, in timp real a serviciilor, reducerea costurilor si a riscurilor, testarea si implementarea rapida a noilor oferte pentru clienti, posibilitatea definirii pachetelor flexibile de servicii, discount-urilor si promotiilor; facilitarea relatiilor de parteneriat, reducerea costurilor aferente facturarii, precum si integrarea facila si rapida cu sistemele 3rd party existente in cadrul fiecarei organizatii.

 

 

GENESYS SYSTESMS (www.Genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C de solutii, servicii, sisteme si software din Romania. Infiintata in 1994 si certificata ISO 9001, compania are in prezent peste 100 de angajati, iar cifra de afaceri a companiei a inregistrat in ultimii 3 ani o crestere anuala constanta de peste 50%.

 

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *