Genesys ofera Dell XPS 730, platforma pentru gameri

Genesys Distributie, distribuitorul local cu valoare adaugata de echipamente IT&C, prezinta in oferta sa noul Dell XPS 730 – una din cele mai avansate platforme de jocuri existente pe piata.

Dell XPS 730 se adreseaza pasionatilor de jocuri, fiind creat pentru a satisface cerinte sofisticate. Din performantele pe care le pot experimenta jucatorii cu acest nou produs enumeram doar cateva:

– Crysis la rezolutie completa de 1920×1200 la peste 30 de frame-uri pe secunda cu o placa grafica Quad
– tehnologie de racire cu lichid, H2C
– carcasa din aluminiu, prevazuta cu o fanta transparenta care iti permite vizualizarea componentelor in timpul functionarii.
– noul cip NVIDIA® nforce® 790i Ultra SLI® pe o placa de baza standard ATX, perfecta pentru overclocking.
– procesor Intel® CoreTM 2 Extreme, Factory-overclocked, cu memorie DDR3
– solutie grafica cu tehnologie Dual 1GB ATI® Radeon® 3870 X2 CrossFire X
– primul PC Dell care permite instalarea din fabricatie a pana la 4 hard-disk-uri, suportand o varietate de matrice RAID.

Solutia de racire H2C a fost la origine dezvoltata in comun de catre Dell, Intel, Delphi si CoolIT. Aceasta a fost conceputa prin remodelarea solutiei de racire cu ceramica si lichid astfel incat sa fie utilizata pentru placi de baza ATX.

In Elvetia Dell este partenerul agentiei de gaming ESPG care a deschis evenimentul Dell ESport Arena din Zurich (www.dell-esports-arena.ch ).

Arthur Lewis, directorul departamentului de gaming de la Dell afirma ca “exista o anumita mandrie atunci cand reusim sa realizam produse precum XPS 730 destinate unei nise de consumatori pasionati, competitivi si cu un nivel de cunoastere incredibil de ridicat. Prin PC-urile XPS si Alienware, Dell a reusit sa ofere gamerilor de-a lungul timpului experiente remarcabile, care iti taie rasuflarea, insa acum, cu noul XPS 730 Dell ofera gamerilor cu adevarat experiente exceptionale.”

Produsul va fi disponibil prin toti partenerii GENESYS DISTRIBUTIE din Bucuresti si din tara.
Sursa: Genesys ( www.genesys.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *