GENESYS DISTRIBUTIE lanseaza noua gama de UPS-uri Powerware 5130

 

GENESYS DISTRIBUTIE adauga în oferta de produse Powerware existenta o noua gama de UPS-uri special proiectata pentru sistemele IT si telecomunicatii.

UPS-urile 5130 sunt disponibile în gama de puteri 1250 VA – 3000 VA si sunt special concepute pentru protectia serverelor, routerelor, switchurilor, statiilor de lucru precum si a echipamentelor pentru retele wireless EDGE/3G/WiMAX si telecomunicatii.

 Gama 5130 este de topologie line-interactive si face parte din seria 5 de UPS-uri Powerware asigurând protectie împotriva a 5 din cele 9 probleme tipice de alimentare (caderi de tensiune, scaderea sau cresterea de scurta durata a tensiunii, tensiune subnominala si tensiune supranominala).

 UPS-ul Powerware 5130 are un design versatil si este unul dintre cele mai flexibile modele de pe piata, oferind cel mai bun raport pret/performanta. UPS-ul 5130 este disponibil atât în varianta tower cât si rackmount având pentru toata gama de puteri o înaltime de 2U cu tot cu baterii interne. În aceste conditii densitatea de putere pe unitatea de rack ocupata este foarte mare, ceea ce duce la o disponibilitate extinsa pentru a monta mai multe echipamente în rack-ul respectiv. Modelul 5130 de 3000VA este disponibil si în varianta slim, pentru a putea fi instalat în rack-urile cu adâncimea de 600 mm, el ocupând în aceasta varianta doar 3 U.

 

“Familia 5130 ofera caracteristici pe care le poti regasi în mod normal la sistemele mai costisitoare”, afirma Herve Tardy, Vicepresedinte si Director General al diviziei Distributed Power Quality Business Unit de la Eaton. “Consumatorii vor aprecia functionalitatile complexe care includ functia de segmentare a consumatorilor, factor de putere pe iesire de 0.9, optiuni multiple de conectivitate si densitate mare de putere, toate acestea la un pret avantajos. Modelul 5130 este unul dintre cele mai sofisticate UPS-uri line-interactive de pe piata.”

 

Caracteristicile aditionale ale gamei de UPS-uri Powerware 5130 includ:

– card optional Web/SNMP care permite integrarea UPS-ului în sistemul de management al retelei;

– software de management inclus pentru o monitorizare preventiva si o buna functionare a sistemelor în situatiile critice;

– 2 porturi integrate (USB, RS-232) si X-slot pentru a permite adaugarea de carduri optionale de conectivitate (SNMP, Modbus, card cu relee);

– functia de segmentare a consumatorilor, care determina cresterea timpului de autonomie pentru consumatorii critici;

– accesorii incluse (kit-ul de instalare în rack, suport piedestal pentru pozitionare tower).

 

Sursa: www.genesys.ro

Autor: Brodoceanu Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *