Fonomat doreste 450.000 de clienti in 2008

Fonomat, cel mai mare partener Orange, detinut de catre GED Private Equity, si-a stabilit o cifra de afaceri de 35 mil. EUR pentru 2008. Compania urmareste sa isi extinda reteaua nationala de magazine detinuta de la 167 la 200 de magazine si sa atinga un numar de 450.000 de clienti pana la sfarsitul anului.

Fonomat mizeaza pe cresterea numarului de client, crestere bazata pe modul de relationare cu acestia in magazine, pe portofoliul extins de produse si accesorii si pe preturile acestora.

Fonomat s-a format prin achizitionarea de catre fondul de investitii GED Private Equity a patru companii de retail GSM: Dasimpex, Puls GSM, GSM Land si Plus GSM.

“Exista doua coordonate majore prin care se defineste FONOMAT: asigurarea de solutii de comunicare intr-un mod placut, simplu si eficient si pretul corect al produselor si serviciilor. La acestea se adauga prezenta nationala a retelei si gama extinsa de produse”, a declarat Miguel Peralta, Director General Fonomat.

“Ne-am propus sa devenim un punct de referinta major in domeniul serviciilor in Romania. Dorim sa fim recunoscuti printre cele mai importante companii din tara pentru standardul relationarii cu clientii. De aceea, in topul investitiilor de 1,6 mil. EUR prevazute pentru anul acesta se gasesc programele de training pentru cei 500 de angajati”, a completat Peralta.

Bugetul de investitii de 1,6 mil. EUR alocat anului curent integreaza si achizitionarea de sisteme IT si echipamente, extinderea retelei si stocurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *