F5 in parteneriat cu Senior Interactive pentru preluarea diviziei Sincron HR

Compania F5, companie de investitii online parte a grupului Realitatea-Catavencu, a achizitionat divizia Sincron HR de la Senior Interactive, companie de dezvoltare online, obiectul achizitiei fiind un software de recrutare. Dezvoltarea companiei se va realiza prin XIPE Interactive, cei doi parteneri estimand, in 2009, o crestere de 50% a portofoliului de clienti Sincron HR. Produsul “Sincron – software de recrutare” a fost integrat deja in Xipe Interactive, un joint-venture intre F5 si Senior Interactive, in care F5 detine o participatie de 65%, conform lui Florin Secanu, general manager Xipe.

Sincron – software de recrutare” este una dintre cele mai avansate, si, totodata, cea mai bine vanduta aplicatie de management al procesului de recrutare de pe piata romaneasca.

Produsul se adreseaza atat agentiilor specializate de recrutare, cat si departamentelor de resurse umane din companii, remarcandu-se prin multiplele posibilitati de raportare si urmarire a costurilor pe componenta de recrutare, siguranta stocarii informatiilor, flexibilitate, eficienta si viteza in lucrul cu datele, precum si operarea simultana a unui numar mare de proiecte si candidati.

De asemenea, aplicatia pune la dispozitie instrumente de administrare a CV-urilor si proiectelor (zona de baza de date a aplicatiei), dar si module care sustin managementul de proces. Se pot realiza integrari complexe: cu website-ul firmei, cu site-urile de cariera, precum si integrari ale activitatilor desfasurate de agentiile de recrutare partenere, in timp ce bazele de date sunt structurate pe niveluri de acces si securitate. Prin toate aceste servicii „Sincron – software de recrutare” asigura controlul unitar al procesului de recrutare.

In prezent, Sincron HR are un portofoliu de peste patruzeci de clienti, intre care se numara si Dacia, Genpact Romania, Rompetrol, Wipro Tehnologies, Toyota Romania, Volksbank, Germanos etc.

F5 este divizia de new media a grupului Realitatea-Catavencu si asigura dezvoltarea strategica a trustului in online, atat pe zona de web development, cat si online publishing, servicii web si e-commerce.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *