F-Secure sarbatoreste 20 de ani de existenta

F-Secure a implinit 20 de ani de existenta. Fondata in 1988 cu numele de Data Fellows, F-Secure a devenit in scurt timp un jucator important pe piata securitatii datelor. Inovatiile tehnologice ale companiei, in contextul amenintarilor de securitate in permanenta evolutie, au atras recunoasterea industriei.

F-Secure este o afacere de finlandeza, cotata la Bursa din Helsinki in 1999. Compania este unul dintre pionierii modelului de afacere Security as a Service, avand acum peste 160 de parteneri in acest domeniu.

Jorma Ollila, Chairman of the Board la Nokia Corporation si la Royal Dutch Shell a afirmat despre F-Secure: “Finlanda este unul din castigatorii revolutiei IT&C. Am fost capabili sa transformam structura economiei noastre cu ajutorul firmelor IT&C, industrie care a devenit acum baza economiei nationale in Finalnda. Avem companii foarte mari si companii mici insa avem nevoie de cat mai multe companii de succes si in zona de medium-sized, unde F-Secure a reusit sa se impuna”.

Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. In acestea se includ produse anti-virus, desktop firewall cu intrusion prevention, antispam si antispyware ca si solutii network control pentru Internet Service Providers. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *