Expozitie IBM – Business in Colours

 

XEROX Romania si COMSERTIM organizeaza in data de 14 octombrie 2008, intre orele 10,00-17,00, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, vizavi de Sala Olimpia), expozitia Business in Colours. Manifestarea se adreseaza atat tipografiilor si agentiilor de publicitate, care vor sa isi dezvolte portofoliul de produse, cat si firmelor din celelalte domenii, care doresc sa utilizeze culoarea pentru documentele proprii.

Vor fi prezentate multifunctionale format A3 (imprimanta, copiator, scanner, fax) cu functii avansate pentru controlul si limitarea accesului la imprimarea color, software pentru managementul documentelor, echipamente color pentru tipar digital cu rezolutia de 2400 x 2400 dpi, si care pot imprima pe formate SRA3, cu greutatea maxima de 300 g/mp. In cadrul manifestarii, se va desfasura seminarul “Offset si Digital, Impreuna!” dedicat firmelor din domeniul tipografic. Vor fi prezentate, de asemenea, solutii de finantare pentru achizitionarea prin inchiriere a echipamentelor Xerox. Seminarul se va desfasura intre orele 14,00-15,00.

Comsertim S.A. este partener autorizat Xerox, avand o activitate de 15 ani pe piata locala. Comsertim S.A. ofera clientilor, atat echipamente si solutii, cat si service pentru echipamentele comercializate. Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifunctionale si imprimante alb-negru si color, echipamente pentru tipar digital, echipamente pentru formate mari ( plottere, scannere si multifunctionale A0).

 

Sursa:Soft.ro

Autor: Titu Maiorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *