ESET isi upgradeaza scanerul online

ESET a lansat o noua versiune, semnificativ imbunatatita a ESET Online Scaner, utilitar gratuit livrat acum cu noi functionalitati. ESET Online Scaner este utilizat pentru a detecta software-ul malitios (malware) pe care alte solutii antivirus le-au ratat sau pentru a servi drept „a doua opinie“ in cazul in care se doreste verificarea unui element malware detectat de acestea.

Aplicatia software functioneaza prin intermediul browserului fiind mereu actualizata si pregatita sa fie lansata usor si imediat. ESET Online Scanner si-a marit acum atractivitatea la nivel global oferind compatibilitate sporita cu diferite alte browsere, suplimentar fata de Internet Explorer: Firefox, Chrome, Opera si Safari.

Versiunea lansata include aceiasi tehnologie anti-stealth utilizata in ESET Smart Security 4 si ESET NOD32 Antivirus 4 care ofera printre altele protectie impotriva rootkits-urilor.

ESET integreaza protectie impotriva amenintarilor provenite din internet in linia completa de produse destinata securitatii utilizatorului final si gateway-urilor pentru a bloca proactiv continutul malware inainte ca acesta sa compromita sau sa fure datele. Avand la baza tehnologia ThreatSense, un motor euristic avansat care permite depistarea proactiva a continutului malware care nu poate fi identificat nici prin cele mai frecvente actualizari ale bazei de semnaturi, asa cum incearca alte solutii de securitate, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security ofera cea mai rapida protectie disponibila impotriva continutului malware pentru a combate virusii, spyware-ul si rootkit-urile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *