ERP On-Demand sau ERP On-Premise – tehnologia de ultima generatie

Indiferent daca obiectivul de business al managementului este controlul costurilor sau mentinerea trendului pozitiv de dezvoltare, orice companie are nevoie de o infrastructura IT calibrata corespunzator. Compatibilitatea dintre un ERP si procesele specifice ale clientului nu este insa suficienta pentru ca o companie sa ia decizia de achizitie. Fiecare firma are strategii, resurse si nevoi specifice, la care un furnizor de software trebuie sa raspunda cu solutii flexibile.

SeniorERP este singurul sistem de acest tip, care ofera companiilor de import si distributie din Romania doua modalitati de livrare, cu destinatii si caracteristici diferite: On-Demand si On-Premise.

Doua noi companii din portofoliul Senior Software, care activeaza in acelasi segment de business, distributia de produse de uz veterinar, implementeaza SeniorERP, cu modalitati diferite de livrare si licentiere, menite sa raspunda unor tipologii de business si nevoi specifice.

A.B.A.D. VET, distribuitor de medicamente si parafarmaceutice de uz veterinar, a decis implementarea SeniorERP Enterprise pentru controlul costurilor si eficientizarea distributiei a peste 300 de articole de uz veterinar catre 700 de clienti (cabinetele si clinicile veterinare, ferme zootehnice mari si mijlocii, ferme particulare, unitati de asistenta sanitar-veterinara, ferme mici, particulare, crescatori individuali de animale si pasari, proprietari de animale de companie).

AVICO International, un alt jucator important din distributia produselor de uz veterinar, activeaza exclusiv pe zona de business to business, vanzarea realizandu-se direct catre ferme. Cu o cifra de afaceri de 4.5 mil EURO, compania a decis implementarea SeniorERP Online pentru a sustine o extindere controlata, organica a companiei si cresterea eficientei interne.

SeniorERP Online asigura in cadrul Avico International aceeasi fluiditate in procesarea datelor si suport decizional, in baza unui abonament lunar de 69 de EURO pe utilizator. Varianta de licentiere SAAS s-a dovedit cea mai avantajoasa optiune pentru Avico International, compania nedorind servere si personal dedicat pentru mentenanta IT.

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import, Distributie, Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic, adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Un comentariu la „ERP On-Demand sau ERP On-Premise – tehnologia de ultima generatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *