Epson, din ce in ce mai bine

 

Laboratoare de testare a echipamentelor de birou, Buyers Laboratory Inc., a decernat prestigioasele premii Fall 2008 “Pick” (Alegerea toamnei 2008) pentru categoria scannerelor. Premiile “Pick” sunt acordate cu regularitate de BLI celor mai performante echipamente de birou.

Produsele sunt supuse unor teste proprietare BLI, care evalueaza cei mai importanti factori de performanta cu relevanta mare pentru consumatori: fiabilitate, manevrabilitate, productivitate, valoare s.a. Ultimele scannere testate de BLI au variat de la modele simplex pentru grupuri de lucru, pâna la echipamente pentru volume mari. Modelul Epson GT-1500 a fost selectat ca fiind cel mai bun din clasa sa:

Modelul Epson GT-1500, destinat grupurilor de lucru, a obtinut premiul “Alegerea BLI pentru toamna 2008” pentru “performante extraordinare in scanarea orizontala simplex”. Scannerul ofera fiabilitate excelenta, drivere usor de folosit si nu necesita mentenanta din partea utilizatorilor.

Spre deosebire de alte modele testate, driverul de scanare Epson le permite utilizatorilor sa programeze individual nivelul de functionalitate al scannerului, eliminând pasii intermediari inutili prin setarea functiilor de scanare cel mai des folosite. “Epson GT-1500 este scannerul ideal pentru firmele care au nevoie de o solutie de scanare de inalta calitate rapida, la un pret accesibil. In plus, modelul GT-1500 ofera un raport excelent beneficii/pret: scaneaza la o rezolutie de 1200 dpi, permite salvarea in formatul PDF si dispune de functii avansate de scanare foto precum reducerea efectului moire,” a declarat BLI’s Reider.

Patrick Perrot, Product Manager al departamentului Business Scanners din cadrul Epson Europe, a declarat: ´Epson si-a consolidat pozitia de lider pe piata scannerelor business A3 in EMEA (sursa: DTC 2007: ca volum de scannere profesionale A3) si aduce, odata cu lansarea modelului GT-1500, avantajele tehnologiei Epson si pe segmentul A4. Astfel, utilizatorii business vor primi exact ceea ce isi doresc: calitate, viteza, eficienta si un pret accesibil.

Scannerul cu alimentare pe orizontala Epson GT-1500 este conceput pentru companiile care doresc descentralizarea functiei de scanare in cadrul organizatiei lor, la un pret avantajos. Echipat cu o caseta de alimentare simplex automata ADF cu capacitate de 40 de pagini, scannerul atinge viteze de 18 pagini monocrom pe minut si 12 pagini color pe minut. Toate operatiunile de scanare sunt usor de programat chiar si fara ajutorul unui calculator, datorita comenzilor integrate care faciliteaza scanarea la o apasare de buton.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *