Epson a fost premiat de doua ori

Compania Epson a fost premiata cu două distinctii in cadrul decernari de premii pentru tehnica de fotografie si imagine, Premiile Technical Image Press Association (TIPA). Imprimanta A3 Epson Stylus R1900 a fost denumita “Cea mai buna imprimanta profesionala din Europa in anul 2008”, iar Stylus Pro 11880, a fost denumita “Cea mai buna imprimanta de format mare din Europa in anul 2008”.

“Epson este incantat sa primeasca aceste premii si vom ramane constanti in ceea ce priveste redefinerea limitelor tehnologiei de creare a imaginii in viitor”, a declarat Barbara Kuhr, Directoare de Marketing Strategic la Epson Europa.

TIPA este in acest moment constituita din 31 de reviste membre ce provin din douasprezece tari, transformand-o astfel in cea mai mare si mai influenta asociatie de presa din domeniul fotografiei si imaginii din Europa. Odata pe an, experti foarte cunoscuti din industrie din cadrul TIPA se intalnesc pentru a vota cele mai bune produse din domeniul imaginii digitale din Europa.

sursa: Epson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *