Eleganta portabila: seria VAIO TT

 

Autonomie indelungata a bateriei, greutate scazuta si un design rafinat – calitatile partenerului perfect de calatorie.

Ecran LCD wide cu tehnologie X-Black si fiabilitate sporita, capabil sa redea continutul vizual in format 16:9, cu o fidelitate absoluta a transpunerii culorilor.

VAIO a creat un notebook deosebit, adresat in primul rand managerilor care apreciaza importanta unui stil unic si sofisticat.

Noul VAIO TT imbina structura din fibra de carbon a carcasei cu design-ul rafinat, intarind rezistenta dispozitivului, fara a adauga un surplus de greutate notebook-ului. Ecranul wide ofera atat un spatiu de lucru generos, cat si formatul 16:9 necesar pentru imbogatirea experientei vizionarii filmelor. Cu o autonomie a bateriei de pana la 9 ore si o greutate de aproximativ 1.3kg, VAIO TT este intr-adevar partenerul perfect pentru orice calatorie.

“Am dorit sa cream nu doar un dispozitiv ultra-portabil, de ultima generatie, ci si un notebook care sa reprezinte definitia elegantei,” a declarat Hidetoshi Takigawa, Marketing Director pentru VAIO Europa. “Accentul cade pe nuanta si subtilitate, calitati foarte greu de obtinut. Trebuie sa recunosc meritul designerilor nostri al caror succes evident este seria de notebook-uri VAIO TT”, a adaugat Hidetoshi Takigawa.

Pentru a asigura o mobilitate excelenta pentru utilizatorii sai, seria TT imbina un set de avantaje care o diferentiaza net de competitoriii sai. Compact si de numai 23.5mm grosime in cel mai subtire punct, VAIO TT satisface nevoia de mobilitate, oferind in acelasi timp solutii incorporate pentru utilizatorii din clasa business. Beneficiind de o mobilitate atat de accesibila, utilizatorii acestei serii dispun de posibilitatea de a-si desfasura activitatea oriunde.

Ecranul cu o diagonala de 11 inci ofera o rezolutie de calitate foarte buna (1366 x 768) precum si format widescreen 16:9 de afisare a imaginilor, deosebit de util la vizionarea celor mai noi filme. Suprafata rigida este durabila si rezistenta la zgarieturi, iar efectele benefice ale ecranului LCD X-black se observa din plin: contrast ridicat pentru obtinerea de culori vii, profunde si fidele imaginilor reale. Tehnologia LED de iluminare a ecranului permite afisarea unui spectru larg de culori pure, mentinand in totalitate fidelitatea nuantelor naturale.

Procesorul Intel® Core™ 2 Duo SU9300 asigura performantele inalte ale modelului si autonomia extraordinara a bateriei, in timp ce un senzor pentru detectarea luminii ambientale permite ajustarea automata a iluminarii ecranului pentru confortul vizionarii utilizatorului, simultan cu un consum minim de energie. Tehnologia inteligenta de management a autonomiei bateriei, cu functiile speciale de incarcare rapida si de conservare a energiei, permite o incarcare super-rapida si asigura cele mai bune conditii pentru intregul ciclu de viata al bateriei.

Securitatea datelor este obligatorie – iar VAIO TT este dotat cu un set de dispozitive de protectie interdependente, ce asigura linistea absoluta a utilizatorilor in privinta sigurantei datelor. Protectia fizica a informatiilor este asigurata de securitatea hard disc-ului, care este capabil sa detecteze miscarile bruste si sa protejeze instant capetele si suprafetele de scriere. Sistemul de autentificare pe baza de recunoastere a amprentei nu permite accesarea notebook-ului de catre utilizatori necunoscuti, in timp ce sistemul Trusted™ Platform Module (TPM) cripteaza datele si parolele, refuzand accesul neautorizat.

VGN-TT11XN/B – caracteristici cheie:

Model: VGN-TT11XN/B

CPU: Intel® Core™ 2 Duo Processor SU9300

Memorie: 4096MB (2x2048MB)*

Hard disc: 160GB

Conectivitate si alte functii: WLAN 802.11a/b/g/Draft-N, Motion Eye webcam

Ecran: LCD cu tehnologie X-Black si diagonala de 11,1 inci; rezolutie 16:9 WXGA (1366 x 768)

Unitate optica: DVD+-RW/+-R DL/RAM

Solutie video: Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

Sistem de operare: Windows Vista® Business cu Service Pack 1

Pentru mai multe informatii despre Sony Europa, va rugam sa vizitati http://www.sony-europe.com si www.sony.eu/presscentre.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „Eleganta portabila: seria VAIO TT

  1. aurel

    am si eu un vaio. la capitolul multimedia exceleaza. dar daca iti doresti performante recomand ibm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *