Eee PC™ va integra tehnologia 3.75G pentru access Internet mobil

 

ASUS anunta ca va adauga conectivitate 3.75G la binecunoscuta serie de laptopuri Eee PC™, oferind utilizatorilor posibilitatea de a accesa Internetul la viteze ridicate, oricand si oriunde s-ar afla sub acoperirea vreunei retele mobile.

Prin adaugarea acestei facilitati, Eee PC™ isi intareste reputatia de cea mai buna solutie de operare mobila, oferind totodata o portabilitate ridicata, protectie la socuri in accesarea datelor si o autonomie extinsa a bateriei pentru operarea pe parcursul unei zile intregi.

Gratie conectivitatii 3.75G, laptopul Eee PC™ va putea sa-si indeplineasca mai bine decat pana acum promisiunea de a operara fara limitari timp de o zi intreaga. Noul laptop nu mai depinde de disponibilitatea unor hot-spot-uri pentru conectarea la Internet. Oriunde s-ar deplasa, utilizatorii vor beneficia de access broadband si cu latente mici, atingand viteze de pana la 7,2Mbps pentru download si de pana la 2 Mbps pentru upload. Eee PC™ ofera o autonomie de pana la 7,5 ore, fiind pregatit sa opereze timp indelungat in cadrul deplasarilor in spatii exterioare.

Persoanele care calatoresc frecvent vor aprecia in mod deosebit suportul 3.75G, pe masura ce operatorii din intreaga lume accelereaza adoptarea serviciilor 3.75G High-Speed Uplink Packet Access (HSUPA). In tot mai multe zone de pe glob, utilizatorii de Eee PC™-uri vor putea beneficia de acces Internet mobil la viteze mari.

Modelul Eee PC™ 901 va fi primul care va oferi conectivitate 3.75G si va deveni disponibil pe piata incepand cu luna octombrie 2008.

Specificatii:

Model: Eee PC™ 901 cu suport 3.75G

Sistem de operare: Windows® XP Home

Ecran: 8,9 inci

Procesor & Chipset: Intel Atom

Conectivitate fara fir: WLAN: 802.11b/g/n; Bluetooth

Memorie: 1 GB (DDR2)

Stocare: 16 GB Solid State Drive (SSD); 20 GB spatiu de stocare online Eee Storage

Cititor de carduri de memorie: MMC/SD (SDHC)

Camera: 1.3 MPixeli

Audio: HD Audio; difuzoare Stereo, Digital Array Mic

Baterie: 6 Celule, 7.5 ore

Dimensiuni: 225 mm (W) x 175.5 mm (D) x 22.7 mm ~ 39 mm (H)

Greutate: 1.1 kg

Culori disponibile: Negru sau Alb

 

 

Autor: George Calinescu

Sursa: ASUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *