EA lanseaza trei jocuri NFS in anul acesta

nfsCompania Electronic Arts a anuntat ca va lansa in acest an trei noi jocuri Need For Speed, in ciuda zvonurilor de la inceputul acestui an care vorbeau despre o renuntare la franciza NFS din partea EA.

Need For Speed SHIFT se va lansa in aceasta toamna pe PC, PS3 si Xbox 360, si va fi un simulator de curse cu masini. Electronic Arts promite mult mai mult realism in SHIFT si mai putine detalii eye-candy.SHIFT este produs de catre Slightly Mad Studios in colaborare cu Black Box.

Need For Speed Nitro va fi lansat tot in toamna lui 2009 pe Wii si DS, si este produs de catre  EA Montreal. Nitro va fi un joc de tip arcade, iar producatorii promit “a fresh and unique visual style”. Jucatorii vor avea la dispozitie o multime de masini pe care le vor putea modifica in functie de gustul si personalitatea fiecaruia.

Al treilea joc promis pentru 2009 este Need For Speed World Online. Jocul se va lansa in Asia in aceasta vara iar in Statele Unite ale Americii in iarna lui 2009. NFS World Online va putea fi jucat gratuit si este axat pe componenta multiplayer. Jocul este produs de catre EA Singapore.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

2 comentarii la „EA lanseaza trei jocuri NFS in anul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *