E-commerce de pe telefonul mobil

Compania SkyWeb a lansat la inceputul acestei saptamani, primul magazin on-line accesibil exclusiv de pe telefonul mobil, ShopMobile.ro.

Spre deosebire de celelalte platforme de comert online, inregistrarea in noul sistem nu se mai face pe baza adresei de e-mail, ci printr-un simplu SMS care contine numarul de telefon si datele de contact ale utilizatorului. Principalul avantaj al noului magazin online consta in faptul ca utilizatorul nu mai este dependent de accesul la un computer conectat la Internet, ceea ce ii permite sa lanseze comenzi online in orice conditii, precum calatoriile de afaceri sau in lungile perioade petrecute in traficul aglomerat.

ShopMobile.ro este fara indoiala o experienta inedita pentru piata din Romania. Solutia propusa de noi are in vedere in special persoanele care calatoresc foarte mult si nu au intotdeauna un calculator la dispozitie pentru a accesa site-urile obisnuite de e-commerce. De asemenea, avem in vedere si categoria celor care din anumite motive nu dispun de o conexiune la Internet, dar au posibilitatea de a beneficia de serviciile de date oferite de firmele de telefonie mobila”, a afirmat Alexandru Isbasoiu, director general al SkyWeb.

Un alt avantaj major al platformei ShopMobile.ro este ca utilizatorii au posibilitatea de a compara in orice moment preturile oferite on-line cu cele afisate de magazinele obisnuite, putand astfel sa isi fundamenteze mai bine decizia de cumparare.

SkyWeb este o companie romaneasca, prezenta pe piata din 2004. Oferta sa include servicii de web-design si consultanta in domeniul IT. Pana in prezent, compania a dezvoltat numeroase aplicatii web pentru firme din domeniul bancar, imobiliar, comert online.

De asemenea SkyWeb a dezvoltat programe de educatie online, pe baza unor platforme open-source.

Sursa: SkyWeb

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *