Defragmentarea automata este acum disponibila pentru toate sistemele virtuale. Corporatia Diskeeper a anuntat astazi ca Diskeeper 2008 Defragmenter a incheiat un parteneriat cu VMware pentru a oferi performante si incredere la nivel maxim sistemelor virtuale.
Toate serverele sufera de fragmentarea fisierelor. Cele virtuale sufera si mai mult din aceasta cauza, datorita faptului ca fragmentarea are loc atat la nivel fizic, cat si la nivel virtual. Fara un produs care sa realizeze o defragmentare profesionala gradata, produs proiectat sa rezolve aceste probleme, performanta se va modifica foarte mult, facand sistemul deosebit de lent.
„Deoarece masinile virtuale au in comun o platforma hardware obisnuita, utilizarea excesiva si nenecesara a resurselor hardware si de stocare, de catre o masina virtuala, incetineste nu numai masina virtuala respectiva, dar si celelalte masini virtuale ale acelei platforme” a declarat Michael Materie, Diskeeper Product Manager.
„Defragmentarea cu Diskeeper 2008 a produsului VMware gazduit pe sistemele de operare Windows asigura un trafic de intrare/iesire optimizat generat de fiecare masina virtuala, ducand la o performanta crescuta caracteristica intregii infrastructuri VMware.”
Despre Diskeeper Corporation – Inovatori in domeniul tehnologiilor, in ceea ce priveste performanta si increderea
Existand pana acum peste 29 de milioane de licente vandute, toti acesti clienti – de la simpli utilizatori casnici pana la mari corporatii – se bazeaza pe software-ul de defragmentare Diskeeper pentru a furniza o viteza si o incredere fara precedent laptop-urilor, desktop-urilor si serverelor lor bazate pe Windows.
Dintre beneficiile comune, se pot enumera: o boot-are mai rapida si timp de incarcare mai mic, cresterea vitezei scanarilor anti-virus, realizarii de backup si navigarii pe Internet, precum si accesarea aplicatiilor Microsoft Outlook, Excel si Word intr-un timp mult mai scurt. In ceea ce priveste increderea si beneficiile pe baza acesteia, se pot mentiona timpul marit de functionare intre reporniri si durata totala de functionare marita, cu pana la inca 1-3 ani.
Diskeeper a adunat 384 de premii in industrie numai anul trecut si, pana in momentul scrierii acestor randuri, si-a pastrat 89,8% din piata in ceea ce priveste unitatile vandute, luand in considerare distributia pentru System Utilities/General Disk Utilities.
Corporatia Diskeeper permite, in continuare, protectia de tip „up-to-the-minute” a datelor si recuperarea imediata a fisierelor sterse, cu „Undelete”. „Undelete” inlocuieste Recycle Bin al Windows-ului cu Recovery Bin de tip „catch-all”. Acesta intercepteaza toate fisierele sterse, indiferent de modul in care acestea au fost sterse sau de persoana care le-a sters. Este foarte simplu: se executa clic dreapta pe numele fisierului, apoi se selecteaza „Recover” si gata! Fisierul a fost recuperat si se gaseste in vechiul loc. De asemenea, Version Protection face usoara sarcina pentru Undelete de a restaura versiuni de fisiere de tipul „saved over”, realizate cu programele Microsoft Word, Excel sau PowerPoint.
Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).
Sursa: Soft.ro
Autor: Andra Calinescu