Diskeeper 2009 Defrag

Performante mai inalte, rapiditate mai mare si incredere Corporatia Diskeeper a anuntat astazi lansarea pe piata a noului Diskeeper 2009 – cu motoare de defragmentare mai in profunzime si mai rapide, precum si caracteristici de intreprindere in toate editiile „workstation”, pentru performanta maxima la nivelul desktop-ului.

In timp ce doar uneori pot aparea probleme cauzate de hackeri, phishing, virusi si spyware, fragmentarea este o problema care intotdeauna apare. Asa ca, pentru orice persoana care raspunde de un computer cu Windows sau de unul dintr-o retea, Diskeeper este un soft utilitar de tip „must-have”, obligatoriu necesar impreuna cu solutiile de securitate.

Computerele de tip „desktop” din ziua de azi au o capacitate de stocare care a crescut exponential. De aceea, Diskeeper Pro Premier workstation contine acum tehnologia denumita „Terabyte Volume Engine™ technology”. Aceasta are suficient de multi „cai-putere” de tip „defrag” pentru a elimina rapid de la zeci de mii, pana la milioane de fragmente de pe drive-urile de capacitate de 60 GB sau mai mult.

Editia Diskeeper Professional include acum I-FAAST® 2.0 (Intelligent File Access Acceleration Sequencing Technology). Aceasta face sa se obtina cu 10% pana la 80% mai multe performante si mai inalte de pe urma drive-ului, in cazul celor mai accesate fisiere. Aceasta caracteristica este cea mai importanta, tinand cont de castigurile obtinute pe baza defragmentarii standard.

Toate editiile au motoare noi de tip Free Space Defrag Engines prin care cresc foarte mult vitezele in cazul salvarii si scrierii.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *