Dell isi extinde portofoliul de imprimante laser

 

Dell a anuntat extinderea gamei de periferice prin lansarea a noi modele de imprimante laser monocrome si color. Prin aceste noi modele de imprimante, prin imbunatatirea caracteristicilor business-valued, Dell incearca sa raspunda necesitatilor mai multor segmente de utilizatori.

“Imprimantele Dell au avut un success deosebit in Europa”, afirma Eric Greffier, Director, Client Solutions, Dell EMEA. “In ultimii doi ani, Dell s-a aflat printre primii cinci jucatori pe piata de imprimante laser color (sursa IDC). Credem ca extinderea gamei de imprimante laser, color si monocrome, ne va ajuta sa venim in intampinarea necesitatilor aflate in permanenta schimbare, ale acelor clienti care asteapta de la echipamentele Dell performanta de tiparire si valoare a investitiei, imprimantele facand parte integranta a infrastructurii IT, fie ca sunt o companie mica sau medie, fie ca sunt o corporatie internationala.

Modelele noi anuntate, 3 imprimante laser color si 2 imprimnate laser monocrom, sunt urmatoarele:

– Multifunctionalul Laser Color Dell 2135cn se adreseaza in primul rand companiilor mici si grupurilor restranse de utilizatori si are la baza multifunctionalul Laser Color 3115cn (lansat in 2006) si inca disponibil pe piata. Cu o viteza de tiparire color de pana la 12 ppm, respectiv monocrom de pana la 16 ppm si functii usor de utilizat de fotocopiere, scanare si fax, noul MFP Dell 2135cn poate inlocui mai multe echipamente de birou si ajuta companiile in conservarea resurselor si economisirea energiei, furnizand valoare pe termen lung.

– Imprimanta Laser Color Dell 2310cn vine in completarea gamei de imprimante color care cuprinde in prezent inca 4 modele: 1320c, 2130cn, 3110cn, 5110cn. Modelul 2130cn vine in intampinarea cererilor companiilor mici si medii de imprimante laser color accesibile ca pret, fiabile si rapide pentru sarcinile uzuale de tiparire. Cu o viteza de tiparire color de pana la 16 ppm , respectiv monocrom de pana la 20 ppm, utilizatorii pot tipari rapid documente color, fara a fi nevoie sa externalizeze aceste necesitati. Optiuni precum duplex (tiparire fata-verso), sertar aditional de 250 de coli, adaptor de retea si adaptor wireless sunt de asemenea disponibile pentru medii de imprimare mai solicitante.

– Imprimanta Laser Color Dell 3130cn – noul model este o imprimanta laser color de retea, ultra-performanta, pentru companii mici si medii si grupuri mai mari de utilizatori. Cu o viteza de tiparire color de pana la 26 ppm, respectiv monocrom de 31 ppm si un volum lunar de pana la 70.000 de pagini, imprimanta ofera capabilitati de tiparire color accesibile ca pret si functii de tiparire in retea pentru volume ridicate. Paleta larga de optiuni precum duplex, capacitate mai mare de hartie si conectivitate wireless sporesc utilitatea modelului 3130cn.

Toate cele trei echipamente color includ posibilitatea de a continua tiparirea alb-negru chiar si dupa terminarea unuia dintre tonerele color, ceea ce impiedica diminuarea productivitatii cu care multe companii se confrunta in astfel de situatii.

 – Multifunctionalul Laser Monocrom Dell 2335dn – noul echipament, dedicat grupurilor mici de utilizatori, reprezinta solutia ultra-rapida pentru tiparire alb-negru, fotocopiere, fax si scanare color. Designul ergonomic, duplexul si conectarea la retea confera utilizatorilor un consum redus de energie si aduc reduceri bugetului IT. Dell 2335dn are o viteza de tiparire de pana la 33 ppm, un volum lunar recomandat de pana la 35.000 de pagini.

– Imprimanta Laser Monocroma Dell 5330dn este cea mai rapida imprimanta din portofoliul Dell. Conceputa pentru a oferi grupurilor mari de utilizatori o solutie rapida si robusta de tiparire alb-negru, cu o viteza de pana la 48 ppm si cu un volum lunar de pana la 250,000 de pagini, imprimanta vine standard cu duplex si placa de retea Gigabit. Optiunile oferite sunt: sertare aditionale (pana la 3200 de coli), conectivitate wireless si hard-disc local de 80GB. Echipamentul 5330dn poate fi administrat dintr-o singura locatie, optimizand astfel partajarea si eliminand intarzierile chiar si pentru cele mai mari sarcini de tiparire.

In ceea ce priveste consumabilele, toate cele cinci modele au disponibile tonere cu capacitate mare. Cartusele sunt usor de inlocuit si furnizeaza un cost redus de tiparire per pagina.

Produsele Dell sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE – distribuitor autorizat in Romania.

 

Autor:Gabriel Florian

Sursa: www.genesys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *