De ce sa investiti in viitoarele platforme Android?

Platforma-Android-Soft.roCu toate ca pana in prezent nu se poate vorbi de o implementare a platformei Google Android tip „open source mobile” din cauza faptului ca nu exista un astfel de echipament sau organizatie care sa il foloseasca.

Daca este sa luam in considerare modelul iPhone lansat de Apple, care este echipat cu o serie noua de aplicatii si functionalitati, Google nu este pregatit inca pentru transformarea Android intr-o solutie viabila.

Platforma Android a fost lansata de Google in colaborare cu partenerii din Open Handset Alliance si a fost creata pentru a permite userilor Android sa se conecteze prin intermediul echipamentelor compatibile la orice retea disponibila, beneficiind astfel de aplicatiile dorite.

Unul din marile avantaje ale utilizarii unei platforme deschise o reprezinta posibilitatea de a beneficia de aplicatii, protocoale si norme de securitate pe care userul si le poate customiza singur.

In acest moment Android poate atrage atentia utilizatorilor, mai ales ca exista deja organizatii care folosesc device-uri compatibile in cadrul propriilor retele.

Google trebuie sa mai astepte un pic, avand in vedere ca in prezent se confrunta cu probleme financiare, dar nici nu trebuie sa renunte la dezvoltarea acestei platforme pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *