D-Link utilizeaza tehnologia SharePort USB

 

D-Link ofera upgrade gratuit pentru routere wireless n, permitand utilizarea tehnologiei shareport™ pentru folosirea in comun a dispozitivelor usb, in retele din locuinta digitala sau micile birouri

 Clientii Wireless N existenti pot folosi in comun imprimante, hard drive-uri externe si multe altele, de la un computer la altul

Indiferent ca doriti sa scanati o tema pentru acasa, sa printati o propunere de afaceri sau sa salvati fotografii de familie, uneori dispozitivul de care aveti nevoie nu este acolo unde v-ati dori sa il aveti. Insa cu noua tehnologie D-Link® SharePort™, acum disponibila pe toate modelele de D-Link Wireless N Gigabit Router, mai multi utilizatori pot folosi in comun dispozitive USB – cum ar fi imprimante, imprimante multifunctionale (MFP) si hard drive-uri externe – indiferent unde s-ar afla in birou sau in locuinta, intr-un mediu Wi-Fi.

SharePort transforma portul USB local amplasat pe spatele routere-lor Wi-Fi din familia 802.11n intr-un port virtual rapid si foarte sensibil, permitand astfel utilizatorilor sa acceseze o gama larga de dispozitive USB, utilizand o noua tehnologie USB fata de TCP/IP.

Aceasta functie inovatoare SharePort USB care permite conectarea mai multor elemente din retea este disponibila pe modelele de router Wireless N Gigabit DIR-655 si DIR-855, de la D-Link.

Proprietarii actuali ai acestor routere vor putea sa obtina un upgrade cu tehnologia SharePort descarcand cel mai recent firmware si informatii pentru clienti de pe site-ul D-Link: www.dlink.eu

“Adaugand tehnologia SharePort USB-sharing liniei noastre de routere Wireless N, facem fata mult mai bine cerintelor consumatorilor, care isi doresc ca retelele lor sa aiba anumite functii, foarte cautate. Acum, noi le vom putea oferi elementul central al retelei wireless din locuinta digitala sau micile birouri,” a declarat Kevin Wen, Presedinte si CEO, D-Link Europa.

Routerele D-Link Wireless N Gigabit sunt si ecologice (Green), incluzand tehnologia D-Link Green Ethernet™, care foloseste o functie inovatoare cu consum redus de energie, pentru a detecta automat stadiul in care se afla un link si lungimea de cablu a retelei, modificand apoi in mod corespunzator alimentarea cu energie. “Routerele de la D-Link ofera si scheduling Wi-Fi, care permite clientilor sa isi programeze foarte usor momentul cand semnalul radio Wi-Fi este pornit si oprit, reducand si in acest mod consumul de energie”, concluzioneaza Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link Romania.

 

 

Autor:Emir Mihail

Sursa: D-Link

Un comentariu la „D-Link utilizeaza tehnologia SharePort USB

  1. Cosmin C.

    O intrebare scurta si la obiect: Pe acel port se poate monta un hub USB pentru a mari numarul device -urilor partajate in retea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *