D-Link alege IPTV de la Infineon

 

Infineon Technologies AG (FSE/NYSE: IFX) anunta ca D-Link, cel mai mare specialist în retele la nivel mondial, a ales solutia DSL CPE de la Infineon pentru a sustine simultan Erasure Decoding si Retransmission for High Quality IPTV.

D-Link va integra pachetul cu extensia de software de la Infineon în solutiile sale CPE bazate pe XWAY™, pentru a asigura cea mai buna calitate posibila pentru serviciile IPTV.

“Solutia Infineon ne ajuta sa oferim clientilor nostri cele mai bune echipamente CPE IPTV-ready din clasa lor. Datorita Erasure Decoding, toti clientii se vor bucura de servicii IPTV de înalta calitate, indiferent la ce DSLAM sunt conectati”, a declarat Kevin Wen, President D-Link Europe. “Piata de IPTV explodeaza, iar calitatea acestui serviciu este esentiala pentru provideri. Împreuna cu Infineon, putem asigura servicii IPTV de cea mai buna calitate.”

“Suntem încântati ca D-Link a selectat pachetul nostru îmbunatatit IPTV, livrat cu XWAY™ DANUBE ADSL2+ chipset. Acesta ofera cel mai bun nivel posibil de performanta IPTV, chiar si când este implementat simultan cu alte servicii, cum ar fi VoIP, caci solutia este unica prin capacitatea sa de a aplica strategii individuale de protectie pentru diferite servicii”, a declarat Christian Wolff, Senior Vice President al grupului de business Communication Solutions si General Manager al unitatii de business Wireline Access, în cadrul Infineon. “Pachetul nostru IPTV include prima integrare a Erasure Decoding si Gamma Layer Retransmission, suportate simultan pe un singur cip. Clientii precum D-Link pot obtine o protectie contra erorilor de doua ori mai buna decât cu un CPE cu capabilitati non-erasure decoding, în scenarii implementate în mod real.”

D-Link include noul pachet IPTV în urmatoarea sa generatie de solutii Triple-Play Home Gateway, DVA-G3170i si DVA-G3060i, disponibile în scurt timp.

Pachetul IPTV include, printre alte tehnologii, Extended Erasure Decoding si Gamma Layer Retransmission, suportate simultan pe un cip unic. Erasure Decoding îmbunatateste imunitatea la zgomotul impulsurilor, fara schimbari pentru carrier-ul DSLAM. Mecanismul Gamma Layer Retransmission utilizeaza un algoritm inteligent de discriminare si modelare de trafic, în combinatie cu echipament central office (CO).

Pachetul permite optimizarea serviciilor în timp real, ca de pilda IPTV, VoIP sau Internet gaming, cu setari pentru delay minim si protectie maxima împotriva erorilor, pentru a garanta utilizatorilor cea mai buna experienta posibila. Mai mult, un Packet Processing Engine încoporat permite wire speed routing throughput pentru toate dimensiunile de pachete. Aceasta tehnologie Smart Acceleration impulsioneaza performanta routing-ului si reduce încarcarea core-ului CPU.

Infineon Technologies AG, Neubiberg, Germania, ofera solutii de semiconductori si sisteme ce raspund unor probleme esentiale pentru societatea moderna: eficienta consumului de energie, comunicatii si securitate. În anul fiscal 2007 (încheiat în septembrie), compania a raportat vânzari de 7,7 miliarde EUR (incluzând vânzarea Qimonda, în valoare de 3,6 miliarde EUR). Compania are aproximativ 43 000 angajati în întreaga lume (inclusiv aproximativ cei 13 500 de angajati ai Qimonda). Fiind prezent la nivel global, Infineon opereaza prin filialele sale în SUA – din Milpitas, CA; în regiunea Asia-Pacific – din Singapore; si în Japonia – din Tokyo. Infineon este o companie listata la Bursa din Frankfurt si Bursa din New York (simbol: IFX).

 

Autor: Brodoceanu Maria

Sursa: www.d-link.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *