Cum puteti salva site-uri intregi

Webcopier-Soft.roSunt multi dintre noi care dorim sa avem o copie a unei bucati de Internet. De multe ori cand gasim o pagina de internet care ne place adaugam link-ul in lista de favorite. Problema este ca daca dupa o perioada indelungata dorim sa accesam din nou respectiva pagina, s-ar putea sa nu o mai gasim la fel.

De asemenea daca aveti un site si vreiti sa-l distribuiti pe un CD sau stick USB unor persoane care n-au conexiune la net; persoanele respective il vor accesa de pe mediul de stocare cu ajutorul browserului, indiferent de sistemul de operare si fara sa instaleze vreun soft suplimentar. Produsul care poate realiza toate acestea se numeste HTTrack Webcopier.

Nu numai ca este un program gratuit, capabil sa ruleze atat instalat in “Program Files” cat si de pe stick de memorie USB, dar este disponibil pentru orice sistem de operare popular: Windows (95/98/NT/2000/XP), Mac OSX sau Linux.

La instalare aveti posibilitatea de a alege limba romana. Permite salvarea integrala sau partiala a unui site. Poate fi configurat in fel si chip, dar asta presupune cotrobairea help-ului si cunostinte mai avansate. Cu toate setarile pe default, nu trebuie sa intampinati probleme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *