‘COSMOTE pentru tine’ se imbogateste cu noi beneficii

Cosmote anunta extinderea beneficiilor oferite in cadrul pogramului de loializare “Cosmote pentru tine”, in baza rezultatelor celor mai recente studii de piata. Una dintre noutatile introduse este faptul ca toti abonatii (business si rezidentiali), care isi reinnoiesc contractele, pot alege atat telefoane mobile gratuite sau subventionate, cat si una dintre ofertele promotionale adresate noilor utilizatori. In plus, abonatii existenti au posibilitatea sa isi schimbe cartela SIM in mod gratuit de doua ori pe an, iar cei rezidentiali primesc cate 20 de minute nationale bonus la aniversarea zilei de nastere.

Aceste beneficii se adauga celor deja introduse in programul de loialitate “Cosmote pentru tine”, precum bonusuri de la 60 pana la 2.160 de minute gratuite pe an, in functie de planul tarifar, catre orice retea nationala.

Abonamentele Cosmote destinate segmentului rezidential includ pana la 480 de minute nationale pe luna, la preturi intre 3-53 Euro/luna (fara TVA), si tarife unice in toate retelele. Cosmote Business ofera 8 planuri tarifare care includ intre 10-1000 de minute nationale si tarife accesibile in functie de destinatia apelurilor. In plus, utilizatorii pot activa extraoptiunea Business Group, care ofera companiilor de orice talie convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi.

Sursa: Cosmote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *