Controlere noi de la Paxton Access: Net2 Nano si Plus

Compania Avitech introduce doua noi modele de controlere pe piata de securitate din Romania, marca Paxton Access: Net2 Nano si Net2 Plus.

Aceste produse fac parte din gama Net2 si revolutioneaza piata sistemelor de control acces, primul fiind un sistem acces wireless, iar cel de-al doilea putandu-se conecta direct la reteaua TCP/IP.

Echipamentul Net2 Nano inlocuieste conectarea prin fir cu una wireless, prin simpla conectare a echipamentului Net2Air USB Bridge la serverul Net2 al sistemului (PC). De asemenea, intre Net2Air si serverul Net 2 al sistemului de control acces exista o comunicare securizata.

Echipamentul Net2 Plus controleaza o singura usa si se poate conecta la o linie RS485 dedicata transferului de date. Acest lucru reduce costul echipamentului si timpul necesar pentru instalare, acolo unde exista un PC in retea. Net2 Plus este mai rapid in transferul de date si detine mai multa memorie decat orice alt controler Net2. Este solutia perfecta pentru locatiile unde se doresc sisteme de control acces si in care exista o retea TCP/IP.

Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de solutii si echipamente pentru controlul accesului. Gama de produse Net2 de la Paxton Access este destinata sistemelor de control al accesului si pontajelor modulare si centralizate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *