Constructiile – o piata in plina expansiune pentru furnizorii de software

SIVECO Romania propune firmelor de Constructii o abordare integrata a fluxurilor operationale.

In Romania ultimilor ani, industria de Constructii a cunoscut o adevarata expansiune, piata imobiliara evoluand de la o piata bazata pe cerere la o piata bazata pe oferta. Aceasta reorientare – fireasca intr-o societate matura – deschide noi oportunitati de dezvoltare pentru companiile specializate in Constructii in ceea ce priveste accesul la mijloace moderne de management al activitatilor.

Din perspectiva dezvoltatorilor de solutii informatice, acest moment coincide cu cristalizarea unor oferte particularizate pe specificul diferitelor industrii, in general, si al Constructiilor, in special.

“Dezvoltarea de software pentru domeniul Constructiilor – un domeniu complex si extrem de mobil sub aspectul importului de materiale si tehnologii – reprezinta o adevarata provocare pentru specialistii SIVECO Romania. Cunoscand indeaproape particularitatile tehnice si de business ale acestui domeniu, suntem preocupati permanent de dezvoltarea de aplicatii specializate pentru practica curenta a firmelor de Constructii”, a declarat Cristina Chirvasie, Director de Vanzari Verticala Productie, in cadrul SIVECO Romania.

Prin intermediul instrumentelor informatice dezvoltate de SIVECO Romania, specialistii in Constructii au posibilitatea sa-si aloce in mod optim resursele, in asa fel incat sa livreze proiectele la cheie in termenii negociati.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *