Consiliul Director al Yahoo a fost reales

Consiliul Director al Yahoo a reusit sa scape cu bine de la intalnirea anuala cu actionarii, cu toate ca au existat voci care au adus in discutie oferta refuzata a Microsoft, in valoare de 47,5 miliarde de dolari, informeaza AP.

Un grup restrans de actionari a fost impotriva realegerii prezentului Consiliu Director al Yahoo, dar manifestarea nu a avut impact, comparativ cu anul trecut, cand trei directori au fost indepartati cu mai mult de 30% din voturi.

Directorul Jerry Yang, care a initiat negocierile cu Microsoft, a fost ales cu 85% dintre voturi.

Numai doi dintre cei 125 de actionari prezenti la intalnire, a criticat politica de negocieri cu Microsoft, restul declarandu-se multumiti ca Yahoo nu a fost vanduta.

Microsoft a retras, in luna mai, oferta dupa ce Yahoo! i-a refuzat propunerea de preluare majorata cu 5 miliarde de dolari, la 47,5 miliarde dolari.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

3 comentarii la „Consiliul Director al Yahoo a fost reales

  1. chinezu

    eu ma asteptam sa-i dea pe toti afara :))

  2. andrei bejan

    nu cred ca aveau motive. La momentul ofertei aveau de castigat, dar si-au dat seama de intentiile Microsoft si au inteles ca trebuie sa stea calmi si sa nu le ofere satisfactie agravand situatia. Ichan ala e miezul discordiei

  3. linux_boy

    mi-am luat calculator cu windows home si dupa o saptamana merg cu el in service si tot ei imi spun ca mai bine imi cumpar tot de la ei xp professional. de atunci am linux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *