Citrix extinde soft-ul Citrix Advisor Rewards

Compania Citrix, lider global in domeniul infrastructurii livrarii de aplicatii, extinde cunoscutul program Citrix Advisor Rewards pentru a recompensa partenerii in urma vanzarii Citrix XenServer.

Softul se livreaza ca o caracteristica standard a serverelor OEM cum ar fi HP. Programul, introdus in cursul anului 2004, recompenseaza partenerii CSA pentru proiectarea si livrarea solutiilor bazate pe solutiile Citrix pentru livrarea aplicatiilor, chiar daca un alt partener finalizeaza ulterior comanda. Extinzand programul prin includerea versiunilor standard XenServer elimina orice potential conflict cu partenerii OEM si asigura venituri consistente prin recompensarea partenerilor care influenteaza proiectele cu XenServer incorporat precum si a celor care le duc pana la capat.

Citrix a anuntat in ultimele luni cateva colaborari OEM prin care XenServer a fost inclusa ca o caracteristica standard in serverele de la furnizori lideri precum HP. Ca rezultat al anuntului de astazi, programul Citrix Advisor Rewards recompenseaza acum partenerii pentru vanzarea acestor produse, eliminand efectiv un potential conflict in canalul de distributie si se focuseaza pe expertiza extensiva a partenerilor CSA de a oferi cea mai buna solutie posibila pentru clienti.

In martie 2008, Citrix si HP au anuntat disponibilitatea unui server integrat pentru virtualizarea solutiilor, Citrix XenServer HP Enterprise si HP Select Editions. Noua caracteristica a produselor reprezinta o modalitate unica si exclusiva pentru facilitarea utilizarii consolei grafice de management si este integrata in HP Insight Control, software de management care administreaza serverele HP ProLiant si BladeSystem. Prin aceasta noua solutie, clientii au posibiltatea de a administra si de a asigura managementul unui mediu virtualizat si de a achizitiona o solutie completa de virtualizare a serverului de la HP cu suportul si toate beneficiile unui produs HP.

GENESYS DISTRIBUTIE este Value Added Distributor Citrix pentru Romania.

Sursa: Genesys ( www.genesys.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *