CERF 2008: TOPEX Bytton in standul Orange

La deschiderea CERF 2008, compania Topex, producator de echipamente de telecomunicatii si provider de solutii NGN, a fost prezenta in standul Orange ca furnizor de echipamente pentru noua solutie “Business Kit”.

Solutia Orange Business Kit lansata in cadrul CERF 2008, o solutie inovativa de comunicatii dedicata marilor companii, are la baza echipamentul Topex Bytton, un echipament multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelei Orange. Solutia va fi promovata la nivelul Orange Romania prin canalele de vanzare specializate in solutii enterprise si corporate.

Dispozitivul wireless pentru voce si date Topex Bytton este compatibil cu tehnologiile de date mobile HSDPA/3G/EDGE/GPRS si se poate conecta la echipamente WiMAX. Echipamentul serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video.

“Suntem foarte incantati ca principala noastra directie din anul 2007, Router-ul Bytton, se afla la baza acestei solutii inovative lansate de Orange si ca in acest mod putem contribui la dezvoltarea pietei de telecomunicatii din Romania. Acest parteneriat valoros permite companiei noastre sa demonstreze inca o data ca isi concentreaza eforturile pentru a livra servicii eficiente in conditii optime.”, a declarat dl. Cristian Stefanescu, Business Development Manager Major Accounts Fixed & Mobile Operators in cadrul companiei Topex.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *