CERF 2008: Romtelecom aduce Internet cu 20 Mbps

Cel mai nou produs pe care Romtelecom il aduce la CERF 2008 este ClickNet 20 Mbps, destinat atat clientilor business, cat si celor persoane fizice.

Noul produs de Internet de banda larga de la Romtelecom ofera o viteza de download de 20 Mbps, 1024 Kbps pentru upload, IP static si servicii avansate de web hosting, prin pachetul BeOnline Start. Abonamentul lunar pentru ClickNet 20 Mbps este de 39 de euro, fara TVA.

ClickNet 20 Mbps este o continuare a ofensivei Romtelecom pe zona de Internet de banda larga si se adreseaza clientilor care cunosc si apreciaza tehnologiile noi si serviciile stabile. Pentru clientii companii, Romtelecom are in vedere pentru acest produs firmele mici si mijlocii, cu cateva zeci de angajati.

ClickNet, serviciul de Internet broadband de la Romtelecom, a incheiat anul 2007 cu o cotă de piaţă de aproximativ 20%, înregistrând cea mai mare rata de crestere pe piata de broadband fix – 300%.

In standul COSMOTE, construit sub forma unui tren, vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse si servicii de telefonie mobila ale operatorului, in timp ce Germanos ii va conecta pe acestia la cele mai noi tehnologii. De asemenea, vor fi organizate o serie de concursuri cu premii COSMOTE pentru toti vizitatorii standului.

Sursa: Romtelecom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *