CERF 2008: Noutati de la LG

LG Electronics, lider mondial in domeniul electronicelor si al comunicatiilor mobile, participa si in acest an la cel mai mare targ IT&C din Romania, CERF, ajuns la a XVII-a editie. Targul, desfasurat in perioada 7 – 11 mai 2008 la Complexul Expozitional Romexpo, reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de solutii IT&C, specialisti in toate domeniile economice, reprezentanti mass-media, ai institutiilor publice si publicul larg pasionat de tehnologie.

LG va prezenta noul hit in materie de televizoare LCD, LG Scarlet, LG6000, alaturi de inovatoarea plasma PG6000 cu tehnologia single-layer, care au uimit deja consumatorii si specialistii in domeniu. LG va expune in plus telefoanele de ultima generatie recent lansate pe piata, precum LG Viewty, dar si cel de-al treilea terminal din seria Black Label – LG Secret, lansat in premiera la Londra, in urma cu mai putin de 2 saptamani.

La standul LG vor putea fi admirate si cele mai noi modele din gama de monitoare LCD cu tuner TV (modele W2242T, W2252TQ, L227WT-PF, L245WP-bF, L246WH, M228WA).

Participantii vor putea experimenta cele mai avansate tehnologii din gama de telefonie mobila si digital display: cel mai recent lansat terminal, LG Secret si telefonul cu camera profesionista LG Viewty, care au confirmat pozitia LG de lider in inovatie si design in domeniul comunicatiilor mobile, alaturi de terminalul LG KF600, castigator al premiului IF design award in 2008 pentru cel mai bun produs dar si telefoanele KF700 si KF510; de asemeni, televizorul LCD Scarlet si plasma PG6000, recent lansate la nivel global, demonstreaza ca au fost special create pentru a schimba complet experienta clasica de vizualizare.

“Viziunea LG Electronics Romania este de a-si intari pozitia de brand premium in Romania, de aceea preocuparea constanta a companiei este de a creea produse care sa aduca un plus de valoare consumatorilor. Participarea LG la CERF reprezinta o ocazie excelenta de a oferi participantilor experienta tehnologiei noastre avansate si a design-ului inovator, prin produse care vin in intampinarea dorintelor consumatorilor,” a declarat domnul Han Khyu, Presedinte LG Electronics Romania.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *