CERF 2008: AROBS la a treia participare

AROBS Transilvania Software participa in perioada 7-11 mai 2008 pentru a treia oara consecutiv la CERF 2008 – cel mai important targ IT&C din Romania.

Cu ocazia acestei participari AROBS prezinta vizitatorilor targului si specialistilor din domeniu sistemul de navigatie Smailo – primul brand 100% romanesc de sisteme de navigatie GPS, TrackGPS – solutia de monitorizare si localizare a flotei auto prin GPS/GPRS, noile PND-uri, PDA-uri si smartphone-uri cu GPS din gamele ETEN Glofiish, Mio, Navroad, precum si produsele iPhone si iPod Touch.

Sistemul de navigatie Smailo a fost lansat luna trecuta la Bucuresti in prezenta lui Mihai Leu, a reprezentantilor presei si partenerilor AROBS. Smailo se pozitioneaza ca un device adresat posesorilor de masini middle -class si este comercializat la pretul de 699 lei cu Harta Europei de Est sau 799 lei cu Harta Europei cu 43 de tari (TVA inclus). Smailo este in momentul de fata cel mai accesibil sistem de navigatie GPS cu ecran de 4.3” si cea mai completa harta, disponibil pe piata romaneasca.

Sistemul de navigatie Smailo este dotat cu un ecran tactil de 4.3 inci, are un design compact si elegant si permite navigarea in intreaga Europa, avand incorporate hartile foarte bine detaliate, la nivel de strada si numar ale celor 43 de tari europene si milioane de Puncte de Interes. Smailo – prin intermediul site-ului www.smailo.ro ofera posibilitatea de a downloada puncte de interes, precum si locatiile radarelor fixe de pe tot teritoriul Europei si are la baza unul dintre cele mai bune software-uri de navigatie din Europa, iGO, iar receptorul GPS SiRF Star III permite o calculare rapida a rutelor, facand posibila navigarea la dimensiuni generoase pe ecranul tactil widescreen.

Firma AROBS Transilvania Software va asteapta pe toata durata CERF 2008 la standul 4044, din cadrul Pavilionului 14, Romexpo Bucuresti pentru a testa noile modele de sisteme de navigatie GPS si smartphone-uri cu GPS si pentru a castiga numeroase premii surpriza oferite cu ocazia tombolei Smailo.

Sursa: Arobs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *