Cele mai rapide carduri de memorie

Sdhc-Panasonic-Soft.roCei de la Panasonic au stabilit sa lanseze la sfarsitul lunii iunie primele carduri de memorie SDHC din clasa 10, cele mai rapide medii de stocare de acest tip din lume, conform SD Card Association.

Cardurile au fost realizate pentru a satisface cererea tot mai mare de pe piata pentru stocarea de continut video cu rezolutie mare dar mai ales high-definition.

Clasa 10 este un nou standard de viteza la scriere pentru cardurile de memorie, anuntat recent de catre SD Card Association, ca parte a noii serii de specificatii, SD Card Specification Ver.3.0.

Seria Panasonic GOLD este prima din lume care adopta acest nou standard de viteza. Cele 4 modele de carduri – RP-SDW04G(4GB) / RP-SDW08G(8GB) / RP-SDW16G(16GB) / RP-SDW32G(32GB) – vor fi disponibile si in Romania incepand cu sfarsitul lunii iunie 2009.

Cardurile din clasa 10 au posibilitatea de a scrie secvential (la viteza de 3 frame-uri/sec., 1 frame=3MB) un volum foarte mare de date, in mod continuu, fara a pierde pasaje din inregistrare si fara sa se opreasca, pana cand mediul de stocare se umple.

Noua serie GOLD pastreaza avantajele modelelor din Clasa 6 la care se adauga viteza superioara de scriere, de pana la 22MB/s. In plus, un controler inteligent al procesului de scriere a imaginilor face ca noile memorii sa fie mediile ideale pentru inregistrarea unui volum foarte mare de date si transmiterea acestora catre aplicatii high-definition.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *