Cel mai nou album al Madonnei disponibil prin Vodafone Live

Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania pot asculta si descarca, in avanpremiera, piese de pe ultimul album Madonna, „Hard Candy”, in portalul mobil Vodafone live!. In baza acordului global incheiat de Vodafone Group cu casa de discuri Warner Music International, noul album Madonna va fi disponibil clientilor Vodafone, pe telefonul mobil, inaintea lansarii acestuia pe piata, programata pentru data de 28 aprilie 2008.

In plus, clientii Vodafone Romania vor putea urmari gratuit, atat in Vodafone live!, cat si pe www.vodafone.ro, concertul extraordinar sustinut de Madonna la New York, pe 30 aprilie 2008, pentru promovarea noului album.

„Ne bucuram sa le oferim romanilor o experienta unica, aducandu-le, pe telefonul mobil, ultimul album al Madonnei, inainte ca acesta sa fie accesibil publicului larg din intreaga lume. Parteneriatul global incheiat de Vodafone Group si Warner Music International ne da posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor nostri continut muzical de exceptie si exclusivitati cu cel mai apreciat star pop international”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

In exclusivitate, clientii Vodafone Romania au la dispozitie, in Vodafone live! 8 piese de pe albumul „Hard Candy”. Incepand de astazi si pana pe 29 aprilie, va fi lansata cate o melodie de-a Madonnei in fiecare zi. Fiecare piesa va fi disponibila in portal, pentru ascultare si descarcare, timp de 24 de ore. Tariful pentru descarcarea pieselor din portal este 1,5 Euro / piesa (tarif fara TVA). In perioada 21 aprilie – 1 iunie, clientii care vor descarca una dintre cele 8 piese au sansa sa castige, prin tragere la sorti, unul din cele 10 telefoane Sony Ericsson W890i.

Concertul Madonnei va putea fi urmarit in direct pe telefonul mobil, dar si pe www.vodafone.ro. Vizionarea pe Internet este disponibila, prin acordul global, doar primilor 2000 de clienti Vodafone Romania care isi vor rezerva un loc. Rezervarile vor incepe din data de 29 aprilie 2008, ora 00:00 prin trimiterea unui SMS gratuit la 1855.

Inregistrarea concertului va fi disponibila in Vodafone live!, timp de 2 saptamani. Pe Internet, clientii Vodafone Romania vor putea urmari 3 transmisii in reluare ale concertului, pe 3, 7 si 9 mai, incepand cu ora 19.00, iar rezervarile se vor putea face cu 24 de ore inainte de ora transmisiei, in conditiile specificate mai sus.

Un comentariu la „Cel mai nou album al Madonnei disponibil prin Vodafone Live

  1. stamate nicolae

    cel mai bun singal interpretat de Madona este :
    La isla bonita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *