Cea mai mica unitate desktop cu functionalitati HD

hdASUS prezinta doua editii noi cu functii HD ale binecunoscutului Eee Box – minicomputerul de birou lansat in iunie 2008. Versiunile Eee Box B204 si B206 se adreseaza celor care vor sa vizioneze continut multimedia de inalta rezolutie (HD) pe monitorare, televizoare LCD si pe proiectoare, folosind iesirea HDMI.

Gratie designului, noile produse sunt ideale pentru familiile care cauta o solutie simpla de divertisment digital, care sa nu ocupe mult spatiu. Eee Box B204 si B206 beneficiaza de software-ul preinstalat Eee Cinema, un player media cu functii complete, destinat vizionarii materialelor de rezolutie inalta.

Eee Cinema ofera o compatibilitate superioara in privinta formatelor video si optiuni extensive de administrare a fisierelor multimedia. Utilizatorii vor putea exploata cu rapiditate functiile aplicatiei Eee Cinema cu ajutorului unei telecomenzi disponibile pentru ambele modele B204 si B206.

Eee Box B204 si B206 redau fluent imagini de inalta rezolutie cu un contrast deosebit. Minicalculatoarele sunt echipate cu placi video discrete cu decodificare hardware pentru video HD. Astfel, se imbunatateste calitatea video, iar procesorul va putea efectua alte sarcini in paralel. Eee Box B204 si B206 se pot conecta rapid la televizoare LCD, monitoare, proiectoare si la receptoarele “home theater” prin intermediul iesirii HDMI disponibile pe latura din spate.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *