Ce poate face noul router all-in-one de la D-Link

Wireless-n-dir-685-Soft.roD-Link a lansat astazi, pe piata locala primul router all-in-one pentru retelele de acasa. Wireless N DIR-685 este primul router Wireless N, switch gigabit, print server, NAS si cu rama foto incorporata.

Dispozitivul are un design ultramodern si permite utilizatorilor sa acceseze documente, fotografii, muzica si alte documente local, prin intermediul retelei interne dar si din alte locuri, prin intermediul internetului.

DIR-685 combina caracteristicile unui router Wi-Fi 802.11n cu cele ale unui NAS (Network Attached Storage), tehnologia SharePort pentru utilizarea in comun a dispozitivelor periferice USB, alaturi de rezolutia unui monitor LCD 3.2 pentru afisarea de imagini, aplicatii desktop si statistici de retea.

Dispozitivul utilizeaza tehnologia D-Link Green, care permite conservarea energiei in mai multe moduri: prin recunoasterea automata a activitatii portului si ajustarea energiei consumate, in concordanta cu aceasta, prin consolidarea tuturor functiilor la un singur aparat, in loc de mai multe aparate distincte, si prin folosirea modului idle, care in mod automat opreste energia necesara ecranului LCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *