C&D Industries a devenit IBM Premier Business Partner

 

Compania C&D Industries, integrator de sisteme IT&C, a obtinut recent  statutul de IBM Premier Business Partner. Acest titlu este cel mai inalt nivel de parteneriat cu IBM. Printre altele, investitii puternice in produsele si tehnologiile IBM au facut acest lucru posibil.

Solutia, vine in intampinarea nevoilor companiilor de it. cu cele mai potrivite produse IBM si servicii oferite de C&D Industries.

“In calitate de IBM Premier Business Partner, C&D Industries are un numar impresionant de certificari IBM ale personalului pentru a se asigura ca dvs. primiti consultanta si suport profesionist in cel mai scurt timp posibil”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

C&D Industries are acces la o gama variata de servicii tehnice si support IBM – rapid si simplu.

C&D Industries, ca si IBM Premier Business Partner ofera consultanta in stabilirea unor proceduri administrative potrivite.

“C&D Industries isi va mentine statutul de Premier Partner cu investitii continue si traininguri pentru fiecare membru al personalului tehnic. Atunci cand colaborati cu C&D Industries, aveti de-a face cu personal profesionist, la curent cu cele mai recente dezvoltari, aplicatii si capabilitati pentru fiecare produs IBM si servicii pe care le vinde” se mai arata in comunicatul remis presei de catre C&D Industries.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *