Campania de upgrade Windows 7 va incepe in curand

Microsoft-Windows-7-Soft.roO parte dintre producatori de computere vor incepe un program pe 26 iunie ce va permite utilizatorilor ce cumpara versiuni premium a Microsoft Windows Vista sa faca upgrade la noul sistem de operare Windows 7 cand acesta va fi livrat.

Producatorii vor trebui sa plateasca intre 9 si 15 dolari pentru a putea include un cupon de upgrade cu un computer nou, a declarat un director al unei firme taiwaneze. Cumparatorii vor folosi informatiile disponibile pe cupon pentru a descarca o copie a Windows 7 de pe siteul Microsoft imdeia ce sistemul de operare va deveni disponibil, iar Microsoft va trimite si o copie fizica a sistemului de operare, pe un DVD.

Cei de la Microsoft nu au anuntat inca o data la care va incepe Windows Upgrade Option, a declarat Amelia Agrawal, director de relatii publice la Microsoft Asia Pacific, in Singapore. Totusi, aceasta a tinut sa precizeze ca versiunile de upgrade vor varia in functie de producator sau retailer.

Programul de upgrade va afecta vanzarile netbookurilor din cauza faptului ca acestea vin cu Windows XP preinstalat, in loc de Vista. Netbookurile sunt printre cele mai bine vandute produse din acest an datorita dimensiunilor scazute, autonomiei si costurilor scazute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *