Business Objects va permite sa introduceti in prezentari vizualizari interactive ale datelor

 

Business Objects, o companie SAP si furnizorul numarul unu din lume de solutii care optimizeaza performantele afacerii, anunta astazi lansarea BusinessObjects™ Xcelsius® Present.

Xcelsius Present este un instrument de vizualizare a datelor care transforma obisnuitele foi de calcul Microsoft Office Excel in vizualizari captivante si permite afaceristilor sa le transpuna in prezentari Microsoft PowerPoint sau fisiere Adobe™ PDF.

Prin vizualizari simple si interactive, printr-un simplu click, Xcelsius Present permite utilizatorilor afacerii sa creeze prezentari profesionale in cateva minute, rezultatul fiind o experienta placuta atat pentru prezentator cat si pentru audienta deopotriva.

Utilizand grafica interactiva – incluzand diagrame, transpuneri ale unor cazuri aparte de afaceri precum si rezolvari de scenarii “what if” – profesionistii afacerii pot implica, informa si convinge audienta in diferite moduri prin intermediu unor prezentari uimitoare. Anuntul a fost facut la Summit-ul Business Objects Influencer, ce s-a tinut in Boston pe 12 Aug.

“Cu Xcelsius Present, date nu au aratat niciodata mai bine,” a spus Bill Prather, Manager, Thacher School. “ Fara pregatire prealabila, cu doar cateva click-uri de mouse, am fost capabili sa utilizam Xcelsius Prezent si sa captam atentia publicului tinta transpunand datele intr-un format mult mai semnificativ si mai usor de inteles. Am folosit Xcelsius Present pentru crearea de grafice pentru prezentarile PowerPoint, ele reprezentand principalul mijloc de comunicare al nostru cu membrii consiliului de administratie si cu terte persoane interesate de afacere. Exista mai multe template-uri incluse in Xcelsius Prezent care au fost usor de utilizat si de foarte mare ajutor. Unul dintre ele este College Costs Calculator, pe care planuim sa il punem la dispozitia potentialilor studenti si parintilor – acest instrument este bine meritat pretului mic al solutiei.”

Xcelsius Present beneficiaza de zece template-uri pre-incarcate ce permit utilizatorului incepator de Xcelsius Present sa utilizeze imediat si aiba beneficii de la solutie. Aceste sabloane sunt ajustate pentru functii de afaceri specifice, cum ar fi de resurse umane, vanzari, marketing, finante sau contabilitate, precum si pentru diferite segmente verticale ca guvernul sau educatia. Utilizatorii pot pur si simplu sa insereze datele existente in sabloanele Xcelsius Prezent, putand astfel sa creeze modele vizuale pe care le pot distribui apoi prin intermediul documentelor Microsoft Office. Xcelsius Present prevede, de asemenea, integrarea cu cea mai recenta versiune a Adobe ® Acrobat ™ 9, care permite utilizatorilor de afaceri sa incorporeze in mod direct modelele dinamice Xcelsius in documente PDF si sa le imparta cu colegi, parteneri sau clienti.

Urmeaza doua exemple ce demonstreaza cum Xcelsius Prezent poate transforma vizualizarea de date:

Anterior, trimestrial datele despre vanzari au fost prezentate de un analist de vanzari in mai multe foi de calcul Excel. Acum, un manager de vanzari poate aduce in mod automat datele intr-un sablon Xcelsius pentru a afisa rezultate trimestriale pe un singur slide si sa demonstreze usor modul in care o strategie de vanzare sau introducerea unei linii noi de produse ar putea schimba rezultatele veniturilor provenite din vanzari.

Xcelsius Present include si un template dedicat resurselor umane (HR),Compensation Analysis, care permite unui manager HR sa vizualizeze mai usor date complexe si sa demonstreze cum probleme precum compensarea ar putea afecta planurile de personal. Datorita faptului ca Xcelsius Present este interactiv, un manager HR poate parcurge descendent datele in cadrul prezentarii pentru a raspunde la intrebari despre modul cum o anumita regiune sau departament ar putea fi afectate de diferite planuri de compensare.

“Ceea ce este cu adevarat unic si emotionant despre Xcelsius Present este usurinta cu care poate fi utilizat´, a spus Marge Breya, Director General Executiv si Vice President, Business Intelligence Platform, Business Objects, o companie SAP. „Xcelsius Present se adreseaza oamenilor care sunt in cautarea de noutati zi de zi, de mai multe moduri incontestabile de a produce, de a consuma si schimba informatii. In doar cateva minute – cu un simplu click – utilizatorii afacerii pot aduce acum, foile de calcul obisnuite si prezentarile la viata. Rezultatul este faptul ca utilizatorul poate vizualiza datele mult mai usor, si astfel poate lua decizii in situatii critice care in cele din urma sa optimizeze performantele afacerii.”

Business Objects este principala companie de software pentru informatii de afaceri (BI – business intelligence). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, inclusiv peste 80% din grupul Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa-si formeze o mai buna perspectiva a afacerii proprii, sa-si imbunatateasca procesul decizional si sa optimizeze performanta intreprinderii.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

 

 

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *