Browserul Skyfire 1.0 a devenit oficial

Skyfire-Web-Browser-Soft.roBrowserul pentru telefoane mobile a fost lansat oficial. Skyfire 1.0 este gratuit si compatibil cu terminalele Windows Mobile 5.0 sau 6.0 si Symbian S60, urmand a fi disponibila si o versiune pentru BlackBerry.

Dupa mai multe luni in care a fost disponibila numai versiunea beta a browserului pentru mobile Skyfire, compania cu acelasi nume a lansat oficial versiunea oficiala a software-ului gratuit. Skyfire 1.0 este compatibil cu terminalele Windows Mobile 5.0 sau 6.0 si Symbian S60, urmand a fi disponibila si o versiune pentru BlackBerry.

Paginile web sunt randate pe serverul Skyfire, fara a incarca suplimentar rersursele telefonului. Browserul foloseste o tehnologie de compresie care permite utilizatorilor sa acceseze si sa interactioneze cu site-uri create cu ajutorul tehnologiilor Flash 10, Silverlight 2, Ajax si JavaScript si altele de tip „rich web”. Acest lucru ofera un avantaj fata de rivalii sai, precum Safari – creat de Apple sau Chrome Lite – de pe Android, care nu pot accesa site-uri precum YouTube sau Hulu. Browserul integreaza optiuni de social networking.

Pentru a instala Skyfire 1.0 este necesara dezinstalarea oricarei versiuni beta lansata anterior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *